Tehnike zavođenja

Želiš ga natjerati da stalno razmišlja o tebi? Usvoji ove trikove

Pitaš se kako muškarca možeš natjerati da stalno razmišlja o tebi? Uz ove super trikove i tehnike zavođenja sigurno ćeš se mu uvući u misli

pexels-andrea-piacquadio-3755714.jpeg
Foto: Pexels

Vjerojatno se povremeno pitaš da li muškarac s kojim si počela izlaziti ili ti se samo sviđa razmišlja i o tebi. Kako se uvući u um osobe koja nam se sviđa?  Stručnjaci za odnose otkrivaju kako postoje brojni učinkoviti trikovi i načini kojima možemo nekoga 'natjerati' da neprestano razmišlja o nama.

Image
Zavodljive i posebne

Žene koje muškarci smatraju privlačnima imaju ove 3 osobine

Želiš li da bude lud za tobom te u potpunosti zaokupiti njegove misli, trebat ćeš uložiti malo više truda te poraditi na svojim tehnikama zavođenja. Dakako, imaj na umu da ne možeš promijeniti tuđe emocije. Ipak, ako si primijetila da mu se sviđaš, onda svakako upotrijebi i neke od trikova koje ti otkrivamo u nastavku, a koji će ga natjerati da stalno razmišlja o tebi!

Budi svoja

Prirodne, spontane i samopouzdane žene su one koje najviše privlače muškarce. Želiš li ga zavesti i zaintrigirati, budi svoja. Nemoj pokušavati biti netko drugi i nemoj se mijenjati samo kako bi bila u skladu s nekim njegovim interesima. Ako mu se ne svidiš takva kakva jesi, onda te ni nije zaslužio.

shimmer fallback

Pruži mu određenu dozu pažnje

Želiš li zaintrigirati muškarca i uvući se u njegov um, moraš mu dati do znanja da ti se sviđa. Dakle, pruži mu određenu dozu pažnje, flertaj s njim, ali sve s dozom umjerenosti. Nemoj pretjerivati jer muškarci ne vole kad su žene previše napadne ili pak kada ih očajnički pokušavaju osvojiti. Slušaj što ti govori, no nemoj mu postavljati beskonačna pitanja. Probaj ostvariti balans.

shimmer fallback

Povremeno ga iznenadi

Svi volimo iznenađenja pa tako i muškarci. Iznenadi ga povremeno malim poklonom, lijepom gestom ili napravi nešto totalno neočekivano. Život je ponekad težak i naporan pa mu pokaži malo radosti i spontanosti kako bi začinila njegovu svakodnevicu.

shimmer fallback

Nemoj mu odmah otkrivati sve o sebi

Kada nam se netko jako sviđa, želimo s njim odmah podijeliti sve. U takvim situacijama vrlo je lako pretjerati. Muškarci vole izazove i misteriozne žene pa mu nemoj već na prvom spoju otkrivati sve o sebi. Daj mu vremena da postepeno otkrije sve slojeve tvoje šarolike osobnosti. Zaintrigiraj ga zanimljivim informacijama o sebi, ali nemoj mu reći sve jer ćeš ga na taj način potaknuti da što češće razmišlja o tebi.

shimmer fallback

Pokaži svoje prirodno samopouzdanje

Samopouzdane žene su muškarcima najprivlačnije, a čak su i istraživanja potvrdila da im je kod odabira partnerice samopouzdanje važnije od fizičkog izgleda. Dakle, poradi na svom samopouzdanju, budi samouvjerena i nemoj se bojati pokazati mu svoju osobnost. Odjeni što voliš, budi nasmijana i prestani se zamarati tuđim mišljenjima. Također, pokaži mu da si spremna boriti se za svoje snove jer muškarci obožavaju snažne i odlučne žene.

shimmer fallback

Nemoj uvijek biti dostupna

Želiš li natjerati frajera da stalno misli na tebe, nemoj baš svaki put kad te nazove pristati na izlazak. Daj mu do znanja da imaš svoj život, prijatelje i hobije u kojima znaš uživati i bez njega. Nemoj mu odmah odgovarati na pozive ili poruke. Pusti da se malo preznojava i da mu misli vrludaju. Ipak, nemoj nestati na predugi period jer bi onda mogao pomisliti da si izgubila interes za njega.

shimmer fallback

Pošalji mu seksi poruku

Iskoristi sve prednosti moderne tehnologije pa ga povremeno iznenadi zavodljivom i pomalo seksi porukom. Na taj način ćeš se mu sasvim sigurno uvući u um. Možeš mu samo napisati da ti nedostaje ili da jedva čekaš vaš sljedeći susret. U svakom slučaju, to će ga sigurno razveseliti.

shimmer fallback

Nauči ga slušati

Vještina slušanja vrlo je važna za uspjeh bilo kojeg odnosa pa tako i između muškarca i žene. Kada želi razgovarati, poslušaj ga i pokaži mu da ti je stalo do toga što govori. Ako si primijetila da ga nešto muči, pitaj ga u čemu je problem. Potakni ga da ti se otvori. To će mu dati do znanja da si zainteresirana za njega i za njegov život i natjerati ga da te želi još više.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.