Lakše do orgazma

Jesi čula za tehniku koitalnog poravnjanja? Uz nju ćeš lakše doći do vrhunca

Činjenica je da žene ne mogu tako lako doći do vrhunca samo penetracijom, a ova tehnika koitalnog poravnjanja je tehnika koja itekako može pomoći u ostvarivanju vrhunaca kao nikad dosad

seks-tehnika.jpg
Foto: Unsplash

Kada paru nedostaje strasti ili jednostavno žele "začiniti" stvari u spavaćoj sobi, istraživanje novih seksualnih poza jednostavan je način da uvedu nešto novo u svoju seksualnu rutinu. I dok nema ništa loše u klasičnim pozama kao što je, primjerice, misionarska poza, uvijek je uzbudljivo otkriti i isprobati nešto novo kako bi stvari bile zanimljive.

Image
Super trikovi i poze

Trikovi koji će poboljšati akciju među plahtama i postizanje vrhunca

A kada govorimo o isprobavanju novih poza, vrlo je važno misliti na ženski orgazam. Naime, poznato je da je ženama za postizanje orgazma potreba stimulacija klitorisa i da većina žena ne može tako lako doći do vrhunca samo penetracijom. Čak su i nedavno provedena istraživanja pokazala da 75 posto žena nije doživjelo orgazam tijekom samog čina seksa.

Ovdje u igru ulazi CAT, "coital alignment technique" ili "tehnika koitalnog poravnanja" na hrvatskom, a riječ je o "poboljšanoj" verziji misionarskog položaja koja je osmišljena da maksimizira stimulaciju klitorisa tijekom seksa, kako bi žena lakše stigla do vrhunca.

Kako ova tehnika funkcionira?

Kako bi isprobala ovu tehniku, ti i tvoj partner trebate zauzeti klasičan misionarski položaj u kojem je partner na tebi, no neka se on postavi malo više nego inače. Zatim, umjesto da te penetrira kao inače, pokretima unutra i van, neka ulazi u tebe ljuljajućim pokretima, dok se korijenom svog penisa trlja o tvoj klitoris.

Image
Foto: Unsplash

Koja je prednost?

Ako neobično ime ove tehnike ostavimo po strani, ova je tehnika odličan način da žena dostigne vrhunac za vrijeme penetracije. Kao što smo već spomenule, jako malo žena može postići vrhunac samo penetracijom, stoga je ova tehnika od velike pomoći, jer se u isto vrijeme odvijaju i penetracija i stimulacija klitorisa.

Image
Foto: Unsplash

Korak dalje

Želiš li otići korak dalje? Namjesti jastuk ispod svojih leđa kako bi se tvoja zdjelica podignula prema gore. To omogućuje da gornja strana penisa izravnije stimulira tvoj klitoris, dovodeći te do još boljeg vrhunca.