Male, ali važne...

5 tajni koje otkrivaju kako osvojiti muško srce - i zadržati ga

Ove tajne pomoći će ženama da lakše otključaju srce voljenog muškarca, ali i da ga puno lakše zadrže

profimedia-0370872136.jpg
Foto: Profimedia.hr

U muškom-ženskim odnosima često nam se čini da muškarci ne mogu biti predani u vezama, a statistike pokazuju da su više skloni prevari. Žene zato često pokušavaju otkriti tajni kod i otključati tajne muške odanosti i predanosti u ljubavi. Kako ga osvojiti, ali i godinama kasnije zadržati njegovo srce?

Image
Psst, bježi

Kralj drame: 6 sigurnih znakova da si u vezi s muškom divom

"Mnogi muškarci će biti emocionalno nedostupni u vezi ili izbjegavati predanost. Često će reći da nemaju vremena jer se žele usredotoči na karijeru, trebaju prostor ili nisu spremni za duboku emocionalnu vezu. No, onda bi žena trebala razmisliti znači li to da on ne želi trenutno vezu ili mu ona ne odgovara. Tako će biti svjesna situacije, ali i izbjeći bol koju bi mogla osjetiti u budućnosti", objašnjava Clayton Olson, edukator za odnose i NLP praktičar za Your Tango.

No, kako dalje kaže, muškarci postaju odani i posvećuju se vezi kada pronađu ženu koja otključa njihov tajni kod. Muškarci nisu alergični na predanost, ali je važno da žene znaju kako funkcioniraju. Također, žene ne smiju zaboraviti da to nije lako učiniti jer prosječan muškarac često ne zna dobro komunicirati i objasniti svoje emocije. Zato u nastavku otkriva neke tajne koje mogu pomoći ženama da lakše otključaju srce voljenog muškarca, ali ga i puno lakše zadrže.

Pokaži mu koliko ti je važan

Jedan od ključeva za otvaranje muškog srca je da ga žena učini sretnim. Ovo je igra s njegovim osnovnim potrebama. Za ženom koja ga usrećuje, muškarac će čeznuti i željeti je stalno u svojoj blizini. To je igra koja se stvara kroz suprotnost, poželjet će te, zatim ćeš zaigrano pobjeći od njega i kasnije mu dopustiti da te uhvati. Donesi lakoću i spontanost u njegov život, požudu i neočekivano ga poljubi. Upotrijebi svoju žensku moć kako bi se suprotstavila njegovog snažnoj i praktičnoj muškoj prirodi.

Image
Foto: Unsplash

Poštuj ga

Poštovanje je temelj svakog odnosa, a nije ništa drugačije ni u ljubavnim odnosima. Poštovanje će pomoći da odnos izdrži test vremena i sve probleme koje se pojave. No, poštovanje može pomoći da se odnos ponovno obnovi ako ljubav počinje nestajati. Mnogi muškarci će se prije odlučiti za ženu koja ih poštuje nego za ženu koja ih voli. Ne treba zaboraviti da ljubav često nije dovoljna za sretan odnos, a muškarci često drugačije opisuju ljubav od žena. Za njih nije toliko romantična nego vrlo praktična stvar u životu.

Zbog čega si ponosna na njega? Nemoj mu samo reći da ga voliš nego mu reci i zašto ga voliš. Osim da mu naglasiš njegove kvalitete, priznaj kada pogriješiš ili kažeš nešto loše. Kada muškarac zna da ga žena poštuje dopustit će da njihov odnos bude intimniji, ali će i otkriti tajne svoje duše. Nemoj dopustiti da dobre stvari prođu nezapaženo - odaj mu priznanje.

Image
Foto: Unsplash

Stvori sigurno mjesto za njega

Još jedna stvar je izuzetno važna za muško srce. ON se mora osjećati emocionalno sigurno. Kada mu pokazuješ svoje emocije (ljutnju, gorčinu..) i on će se osjećati slobodnim da pokaže svoje emocije i bude ranjiv. Kada si otvorena prema njemu i on će znati da ti može vjerovati. Tako ćete oboje osjećati slobodu u svom odnosu i mogućnost da budete ranjivi, a odnos može funkcionirati. Važno je da muškarac osjeća da može biti svoj. Ženska snaga je u tome da pokaže muškarcu da može spustiti štitove oko sebe i opustiti se.

Image
Foto: Unsplash

Budi ženstvena

Bez obzira na sve moderne stvari i razmišljanja nemoj zaboraviti biti ženstvena. Prigrli svoju ženstvenost i dopusti joj da bude dio vašeg odnosa. Zbog toga će se on samo još više zaljubiti u tebe. Kada otkrivaš svoju ženstvenu prirodu otkrivaš mu neke nove svjetove, a dopusti sebi da se čak ponašaš i malo ludo. Žene se od mladih nogu uči da se osjećaju loše zbog ludosti i nepredvidivog ponašanja, a ovo često zna biti jako šarmantno muškarcima. Stoga budi ženstvena i šašava!

Image
Foto: Unsplash

Budi uz njega

Svi smo mi isti i volimo imati neku svrhu u životu i osjećati da nešto postižemo. Muškarcima je također potreba misija u životu, a može je pronaći u poslovnom i privatnom životu. Kao njegova potpora pomoći ćeš mu da lakše plovi kroz život i ostvari svoje želje - podrži ga u poslu, nagovori ga da se vrati zapostavljenom hobiju ili pronađe nešto novo u životu. Budi ponosna na njega i uživaj u vašem odnosu.

Image
Foto: Unsplash