Žensko tijelo iz muške perspektive

Ove stvari žene ne vole na svom tijelu, a muškarci ih obožavaju

Nijedna žena nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, a najčešće one stvari koje ne volimo na sebi pripadnici suprotnog spola obožavaju. Evo i koje su to

zene-muskarci.jpg
Foto: Pexels

Svaka od nas se bezbroj puta zapitala što to muškarci vole kod ženskih tijela. Većinu vremena mislimo da muškarci vole savršenstvo - savršene oči, savršenu, dugu kosu, pune usne i ravan trbuh, ali to zapravo nije tako. Muškarci vole nesavršenosti. Je li im doista bitno imaš li malo deblji trbuščić? Baš i nije.

Image
Što žene žele?

Ovo su seksualne tajne za koje žene žele da ih muškarci znaju

Mi žene iznimno smo svjesne svojih tijela. Svi bismo voljeli imati pune usne poput Angeline Jolie, savršene duge noge poput Gisele Bündchen i prekrasne oči poput Megan Fox. No nisu svi blagoslovljeni takvim značajkama. Svaka od nas ima loš dan kada je u pitanju, primjerice, kosa, a neke stvari na sebi ne možemo promijeniti osim ako ne odemo "pod nož".

No, dobra je vijest da muškarci misle vrlo različito od nas. Dok mi mislimo da nemamo sreće jer imamo punu figuru, muškarci zapravo vole žene koje su punije, ali i mnoge druge stvari. Evo još nekoliko stvari koje žene često ne vole na sebi, ali ih zato muškarci obožavaju.

POGLEDAJ VIDEO: Što znači živjeti u trenutku?

Kosa

Iako održavanje duge kose oduzima puno vremena i ustrajnosti, muškarci zapravo vole tu našu gustu "grivu". Vrlo je senzualno igrati se dugačkim pramenom te svilene kose zbog čega muškarci polude. Oni vole jednostavnu dugu kosu bez ikakvih komplikacija i smatraju da je kod žena najatraktivnija duga kosa.

Usne

Ako imaš tanke usne koje su gotovo nevidljive i ne nosiš ruž jer misliš da nema svrhe, griješiš. Ako ga poljubiš u pravo vrijeme na pravo mjesto, ništa drugo neće biti važno. Uz to, slatke stvari koje mu šapneš u uho natjerat će ga da još više zavoli usne. A kada ga pitaš kakvog su oblika tvoje usne, možda neće znati točno - ali će sigurno znati kakve su ti usne kada ih poljubi.

Bedra

Neke su žene malo krupnije od drugih, no ako se pita muškarce - oni to vole. Posebno im se sviđaju malo jača bedra u žena i vole vidjeti ženu s jakim bedrima u uskim trapericama - to im je nevjerojatno privlačno.

Stopala

Sigurno se pitaš kakve veze stopala imaju s privlačnim izgledom? Nekim muškarcima stopala su neodoljiva - oni jednostavno vole golicati naša stopala i polako nas uvoditi u raspoloženje. Zato sljedeći put kad budeš sa svojim muškarcem, nalakiraj nokte na nogama, upotrijebi piling za stopala i hidratantnu kremu kako bi im dala sjaj.

Bokovi

Znaš za onaj dio kod bokova i struka koji tvrdoglavo viri i neprestano je tu? Zovemo ih još i ljubavnim ručkama, i iako nam ponekad idu na živce, muškarcima se sviđaju i zapravo misle da doprinose našoj seksualnoj privlačnosti. Lako ih je zgrabiti i privući nas bliže u intimnim trenucima pa i one igraju vrlo važnu ulogu.

Prsti

Nije važno imaš li duge ili kratke zdepaste prste - održavaj svoje ruke i nokte urednima. Priušti svom muškarcu lijepu umirujuću masažu, a zatim neka svjedoči čaroliji tvojih prstiju. Ono što radiš rukama i prstima vrlo je važno i zato ih muškarci toliko vole, bez obzira na njihov oblik.

Uši

Neki od nas imaju velike uši, dok neki imaju ušne resice koje vise. Iako uši mogu izgledati sjajno kada na njih stavimo naušnice, one su uglavnom dio tijela koji zanemarujemo. No, uši se mogu pokazati vrlo važnima u seksu. Muškarci ih vole grickati i to je pravi zaokret ako to već nisi iskusila.

Grudi

Žene nikada nisu zadovoljne svojim grudima. Ili su prevelike ili previše ravne ili se čini da se "prelijevaju" sa strane zbog čega izgledamo debelo. Ipak, s ispravnom vrstom grudnjaka ovaj se problem može pretvoriti u prednost, a nije ni velika tajna da su muškarci fascinirani grudima. Uz pravu vrstu odjeće lijepo možeš naglasiti svoje grudi, a tvoj će muškarac biti još luđi za njima, ali i za tobom.

Stražnjica

Muškarci vole velike stražnjice i to nije tajna. Što veća i zaobljenija, to bolje, jer nisu sve žene blagoslovljene time. Dobro zaobljena stražnjica izuzetno je privlačna muškarcima i oni joj ne mogu odoljeti.

shimmer fallback

Leđa

Žene izgledaju fenomenalno u odjeći koja otkriva malo njihovih leđa, a ostalo prepušta mašti. Glatka, dobro zategnuta, mišićava leđa veliki su osvajač bodova ako se pita muškarce. Zato samo naprijed i sa samopouzdanjem nosi odjeću koja će malo otkriti tvoja leđa.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.