Što žene žele?

Ovo su seksualne tajne za koje žene žele da ih muškarci znaju

Žene nije teško razumjeti, a uz ovih sedam tajni koje svaka žena želi da muškarci znaju, dovedi vaš seks na novu razinu

Par
Foto: Profimedia.hr

Razumjeti što žene žele nije nemoguća misija. Zapravo, ako muškarci obraćaju dovoljno pažnje, zaista mogu znati na što ukazuju ženski postupci, osobito u krevetu. Da, istina je - postupci žena otkrivaju mnogo o tome što žele u odnosima, ali i u svom seksualnom životu.


Image
Za bolji seks

Seksolozi tvrde: Ovo su 4 najčešće pogreške koje radimo u krevetu

A seks može biti još uzbudljiviji kada muškarci smisle najbolji način za začiniti stvari ispod plahti. Kako bi se to dogodilo, nije loše znati što žene zapravo žele u krevetu kako bi strast buknula, a ovo je sedam seksualnih tajni žena koje svaki muškarac mora znati.

Dobar razgovor odličan je afrodizijak

Mnoge žene smatraju da je dobar razgovor odličan početak. Za njih su razgovor i osjećaj voljenosti vrlo važni. Dobar razgovor tijekom šetnje ili dok se par opušta može se pokazati kao odličan afrodizijak. Muškarac bi svojoj ženi mogao reći koliko je voli, što će ju uvjeriti da je on mentalno s njom u tim intimnim trenucima.

Žene žele da ih se pohvali

Za par koji je dugo zajedno ponekad je prirodno da žene mogu osjećati da ih njihov partner smatra manje privlačnima. Zbog toga se neke žene svlače samo pod okriljem mraka. Brižni muškarci mogu to osjetiti, a kako bi se žena maksimalno opustila, uvijek je dobro pohvaliti nešto na njoj što smatraš privlačnim.


Seks za ženu nije odvojen od ostatka života

S druge strane, muškarci su skloni odjeljivanju, osjećajući da se stresni aspekti života mogu odvojiti od seksualne aktivnosti. Ženama su potrebni dobri osjećaji i iskustva tijekom dana kako bi imale zadovoljavajući spolni odnos. Način na koji se njezin ljubavnik ponaša prema njoj izvan kreveta uvelike utječe na njezin odgovor u krevetu. Nepažljivost, grube i uvredljive riječi i kritike mogu otežati ženi da se uključi i osjeti entuzijazam i strast tijekom seksa.

Orgazam nije nužnost

Mnogi muškarci smatraju da je dobar ljubavnik onaj koji svoju ženu može dovesti do vrhunske seksualne kulminacije. Sjajno je imati takve trenutke, ali nisu uvijek bitni. Mnoge žene osjećaju pritisak partnera, pa čak i same sebe da postignu orgazam. Ponekad se, umjesto da dožive orgazam, žene radije bave samo predigrom.

Seks ne mora biti ozbiljan čin

Razigranost je velika kvaliteta. Mnogi muškarci su previše ozbiljni u vezi seksa i zaboravljaju se smijati, biti romantično nestašni - jednom riječju - zabavljati se. Razigranost i lakomislenost intimne trenutke mogu učiniti ugodnim i opuštajućim, a time se s oba partnera skida pritisak.

Žene vole dodirivanje i nježnost koji nisu vezani za seks

Žene vole romantiku, maženje, držanje za ruke i ljubljenje. No, mnoge se žene žale da njihovi muškarci to nikada ne rade osim tijekom predigre. Žena bi trebala natjerati svog muškarca da shvati radost dodira - dok mu daješ opuštajuću masažu i nježno ga miluješ po licu i kosi, počet će osjećati radost ove vrste ne-seksualnog dodira.

Pažnja nakon seksa je važna

Ženina potreba za nježnim trenucima nadilazi vođenje ljubavi. Neke se žene žale da muškarci zaspu odmah nakon čina. Istina je da kada muškarac ima spolni odnos, njegova razina endorfina je vrlo visoka. Gotovo odmah nakon ejakulacije prolazi kroz fazu u kojoj gubi erekciju i svi mu se "sustavi" ruše. Kod žena se ova faza događa postupno. Međutim, ako ti se ne sviđa da odmah zaspi, reci mu to ili mu dopusti da spava u tvojim rukama nekoliko minuta i nakon toga ga nježno probudi.


Možda će te zanimati

Image
ŽENSKO ZDRAVLJE

Najčešći zdravstveni problemi s kojima se suočavaju žene u 40-ima

Image
ZIMSKA BEAUTY RUTINA

Njega stopala važna je i u zimskim mjesecima – ovo su kreme za njegu koje volimo