Zabava u krevetu

I pod plahtama može biti smijeha. Zvuči li ti ovo poznato?

Smiješne situacije događaju se uvijek u životu, a tako i parovi nekad ne stignu do orgazma zbog smijeha

profimedia-0280527387.jpg
Foto: Profimedia.hr

Seks je puno stvari - užitak i ljubav. Može biti strastven i nježan. Može biti intenzivan i pun ljubavi. No, ponekad se mogu dogoditi smiješne situacije kojima će se parovi smijati još godinama.

Image
Recimo im doviđenja!

5 mitova o seksu koje treba zauvijek raskrinkati

Seks može biti nevjerojatno smiješan. Na stranici Reddit AskWomen neke žene podijelile su smiješna iskustva iz spavaće sobe, a mi ti donosimo neke od njih. Tko zna možda ćeš se i ti sjetiti zabavnih scena, kada možda niste stigli do orgazma, ali su vam suze tekle od smijeha.

Njezin pas lizao je nogu od dečka

Jednom sam mislila da sam zatvorila vrata, ali moj pas je pametan i otvorio ih je, dotrčao je do kreveta i brzo polizao dečkovu nogu. Dečko je bio toliko zaprepašten da je povikao: "Zašto?". Pas se osjećao krivim, došao do mjesta na kojem sam ležala i pokušao me pridobiti da mu oprostim. Jako sam se smijala.—/u/ProbablyAHipster_

Mačka od dečka pala je tijekom seksa

Dečkova mačka pokušala je skočiti na stol, sletjela je na teniski reket koji je stajao u blizini i pala na pod. Mačka i ja uspostavile smo kontakt očima, nisam mogla disati jednu minutu.
—/u/ms_sickning

Vjetrovi i oralni seks

Suprug i ja smo jeli neki hamburger zbog kojeg smo bili jako naduti. No, napalili smo se i odlučio me oralno zadovoljiti. No ja sam tijekom toga pokušavala držati vjetrove u sebi, a onda se dogodio vrhunca. Najveći vjetar dogodio se dok mu glava bila dolje. Onda je skočio i rekao: "Što je ovo j….?" Oboje smo se histerično smijali.
—/u/mimzi85

Rekao je da želi štakora tijekom seksa

Bila je to najsmješnija/najslađa stvar. Tijekom seksa voljeli smo voditi zločeste razgovore. Iz nekog razloga on je zastao i rekao: "Moramo udomiti štakora!". Pomislila sam - o čemu se to ovdje radi! Samo nastavi. Kasnije tog dana uzeli smo plišanog štakora.
-/u/Nosoycabra

Mačka je drijemala na njegovim leđima

Dok smo vodili ljubav u misionarskom položaju, mačka mu je skočila na leđa, smjestila se i odspavala. Orgazam se nije dogodio, ali smo se jako smijali, do suza.
—/u/Emptyplates

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.