Opusti se i uživaj

Pokušaj nešto novo: Uz ove seks poze do nezapamćenog vrhunca

Jedno istraživanje je pokazalo da samo 57 posto nas doživljava orgazam svaki put tijekom seksa i to obično uz dodatnu stimulaciju, a upravo su ove poze savršene za vruće igrice ispod plahti

pexels-felipe-silva-10084359.jpg
Foto: Pexels

Vani su paklene vrućine ali to ne znači da treba zahladiti odnose u spavaćoj sobi, baš naprotiv. Kažu da je seks najbolja fizička aktivnost koja će isklesati tvoje tijelo i potrošiti čak 350 kalorija što je ekvivalent pola sata trčanja dnevno. Zato spoji ugodno s korisnim i dovedi svoje tijelo do vrhunca - u oba smisla.

Image
Kada temperature porastu

Pet poza za seks 'na brzaka' u kojima možete uživati i na plus 30

Ponekad nedostižan, ali uvijek dobrodošao, orgazam osim užitka ima brojne benefite na tvoj organizam, jednako na tijelo i na psihu. Hormon sreće koji se luči za vrijeme vrhunca preplavljuje cijelo tijelo i izaziva kemijske procese koji imaju blagotvoran učinak na naše tijelo. Neke od vas doživljavaju orgazam tijekom svakog seksualnog odnosa, dok neke nisu
te sreće, a ima i onih koje ga nikada nisu iskusile.

Jedno istraživanje je pokazalo da samo 57 posto žena doživljava orgazam svaki put tijekom seksa i to obično uz dodatnu stimulaciju. Upravo su ove poze savršene za vruće igrice ispod plahti koje će te zasigurno dovesti do vrhunca jer, ovo su poze s kojima će seks postati novo iskustvo

Poza leptira

Ova poza je vrlo jednostavna a tebe će dovesti do nezapamćenog vrhunca. Izvodi se tako da legneš leđima na rub kreveta, ispružene noge položiš na ramena svog partnera koji je licem okrenut prema tebi. Kontrola je u potpunosti u rukama muškarca što može dodatno povećati uzbuđenje, a osim toga ova poza omogućuje dublju penetraciju i dodatnu stimulaciju što će te zasigurno dovesti do vrhunca.

Image
Foto: Pexels

Stojeći

Ova poza u mnogim parovima dodatno potpali strasti i zagarantira vatreni završetak. Izvodi se u dvije varijante. Muškarac može držati ženu ili ga ona može obaviti jednom nogom. Ima nešto posebno intimno u tome da snažan muškarac drži krhku ženu. Ta spoznaja mogla bi te lansirati među zvijezde.

Image
Foto: Pexels

Mazi ga

Ne ovdje nije riječ o njegovom, već o njezinom ponosu - klitorisu. Penetracija nije jedini oblik seksa, tim više što je većini žena potrebna dodatna stimulacija kako bi postigla željeni vrhunac. Zato mašti na volju, bilo ležeći, sjedeći ili stojeći, igranje s njezinom najosjetljivijom točkom na tijelu će svaku ženu vinuti u nebesa.

Image
Foto: Pexels

Sjedeće škare

Ova poza daje ženi potpunu kontrolu da određuje dubinu i brzinu pa samim time i povećava mogućnost za vrhuncem. Dok muškarac leži, žena sjedi na njemu okrenuta leđima prema njegovom licu. Jedna noga se nalazi između njegovih nogu, a druga izvan. Tako možeš diktirati tempo i dodatno se poigrati s njim ali i sa sobom.

Image
Foto: Pexels

Analne igrice

Ako ste oboje otvoreni za nove spoznaje, ova poza mogla bi vas raspametiti. Dok žena leži na leđima, muškarac je na njoj, u pozi planka. U ovoj pozi ti si potpuno opuštena, a njegova leđa i guza su ti na dohvat ruke što ti daje mogućnost da se poigraš s njegovom pozadinom. Nikad ne znaš, možda je baš to ono uzbuđenje koje si trebala kako bi lakše doživjela vrhunac.

Image
Foto: Pexels