Akcija u dnevnoj sobi

Seks na kauču - poze zbog kojih ćeš kutnu gledati drugačijim očima

Nije samo seks u krevetu pravi seks. Nekada jednostavno zbog manje prostora ili 'zauzetosti' ni nemate vremena doći do kreveta. A ovo su najbolje poze za seks na kauču. Jedini nedostatak seksa na kauču je taj što nećete smjeti navesti 'malo korišten' kada ga budete prodavali. Koga briga?

pexels-cottonbro-4009366.jpg
Foto: Pexels

Mali stančić, beba spava u spavaćoj sobi… mjesta za seks nema, nego na kuhinjskom elementu ili na kauču. Za pod je prehladno, trebaš čuvati zdravlje. Kuhinjski element pustit ćemo za idući put, a danas ćemo se baciti na kauč. U nastavku ti otkrivamo nekoliko poza koje su savršene za kutnu garnituru ili kauč, daleko od madraca koji škripi i bojazni da ćete probuditi bebu ili dijete koje ste na jedvite jade uspavali.

Image
Podcjenjujemo je

Zašto je važna intimnost koja ne uključuje seks i kako je prakticirati?

Image
Foto: Pexels

Dok gledate film ili utakmicu, u pauzi za reklame ili na poluvremenu, posvetite se jedno drugome. Ne mora seks uvijek biti maratonski, znaš to jako dobro, osobito otkad ste brojačno jači. Iskoristite svaki slobodni trenutak i svaku priliku da održite strast. Ima i čari u brzinskom seksu, budimo iskrene.

Misionarski

Dobri stari misionarski početak je i kraj kada je riječ o seksu, jednostavna, prisna i praktična poza. S obzirom da govorimo o malom kauču u malom stanu, ne treba komplicirati. Pobacajte jastuke na pod, dobit ćete na prostoru i prepustite se jedno drugome. Nogu možeš podići na naslon ili objema obgrliti dragoga.

Image

Žlica

Ovo je savršena poza za uske krevete, ali i sofe, kauče i kutne garniture. Možda i najbolja. On će se osloniti tijelom na naslon i dobit ćete potrebnu stabilnost. Ti se namjesti tako da ti penetracija bude potpuno ugodna. Ako želiš, možeš diktirati tempo i kut ulaska, a može i on. Ova poza jednako je intimna kao i misionarska bez obzira što si mu okrenuta leđima. Njegove usne blizu su tvome vratu, ušima, licu, usnama, ukoliko okreneš glavu. Dodirujete se cijelim tijelom, u njegovom si naručju…

Image
Foto: Pexels

Doggy

Doggy poza spada u klasike, poput misionarske. Postoji li uopće muškarac kojemu doggy nije među omiljenim pozama? Na sreću, na kauču ima mjesta za nju, a možete je i modificirati. Ti se namjesti na sve četiri na kauču, a on neka stane iza tebe. Osloniti se možeš rukama za naslon kauča ili spustiti na laktove kako bi penetracija bila dublja i intenzivnija.

Image
Foto: Pexels

Sjedni mu u krilo

Vrlo jednostavna i vrlo prisna poza. On sjedi na kauču, naslonjen. Ti mu sjedni u krilo, obgrli ga nogama ili, želiš li dodatno začiniti ovu pozu, podigni mu noge na ramena ili na naslonjač kauča. U tom slučaju neka te primi za struku i diktira tempo. Možeš otići i korak dalje pa se izviti prema podu ili pak u nekom trenutku okrenuti mu se leđima i sjesti na njega. Noge su ti sada na podu, daju ti uporište. Sada ti diktiraš tempo…

Image
Foto: Pexels

Oralni seks

Sjediš na kauču, njemu je vrijeme za desert… Iz ove poze dovoljno je samo da raširiš noge i staviš jastučić na pod kako ne bi nažuljao koljena. Namjesti se tako da mu budeš nadohvat jezika. Noge možeš podići na kauč, staviti na stol ili ostaviti u poziciji u kojoj jesu. Rukom mu možeš mrsiti kosu, diktirati tempo ili ih staviti iznad glave i prepustiti se. Naravno, nakon što te lansira u sedmo nebo, ne zaboravi uzvratiti istom mjerom.

Image
Foto: Pexels