Za bolji seks

Seksolozi tvrde: Ovo su 4 najčešće pogreške koje radimo u krevetu

Održati strast u vezi može biti pravi izazov, a s ovim savjetima zapalit ćeš spavaću sobu, barem tako tvrde seksolozi koji upozoravaju na četiri najveće pogreške koje radimo u spavaćoj sobi

profimedia-0513618165.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Seks je vrlo prirodna stvar u kojoj uživa svatko, no nije baš svatko rođen s točnim znanjem što činiti jednom kada se svjetla ugase. Zadovoljiti svog parterna ili partnericu i pri tome uživati trebao bi biti cilj svakog seksualnog odnosa. Ipak, greške se događaju u svemu pa tako i seksu.

Image
Recimo im doviđenja!

5 mitova o seksu koje treba zauvijek raskrinkati

Ono što razlikuje dobar seks od lošeg je osluškivanje partnera i njegovih potreba. Svako od nas ima drugačije erogene zone i uživa u drugačijem tempu pa je zato važno u svako iskustvo uči s otvorenim umom, a ne zacrtanim idejama što za nas seks znači. Upravo je to jedan od najčešćih razloga zašto seks nije pošao onako kako smo očekivali.

Image
Foto: Unsplash

Na svu sreću, postoje stručnjaci za seks koji nam mogu pomoći da u svom idućem seksualnom iskustvu maksimalno uživamo. U nastavku donosimo četiri najčešće pogreške koje ljudi čine kada je u pitanju seks te kako ih ispraviti i svom partneru ili partnerici pripremiti nezaboravno iskustvo. Pripremi olovku i bilježnicu jer ćeš ove savjete svakako htjeti zabilježiti.

POGLEDAJ VIDEO: Najbolje vježbe za čvrstu stražnjicu

Imaš uzak fokus

Mnogi se oko partnera potrude tek kada zajedno legnete u krevet, no kako bi imala što bolji seks, truditi se trebaš početi ranije. Tijekom dana partneru daj koji skriveni znak da jedva čekaš da skočite u krevet zajedno, na suptilan način mu pokaži da mu ne možeš odoljeti te kroz neseksualne radnje stvori vrlo vruću atmosferu u koju ćete jedva dočekati uroniti.

Glavna točka ti je bitnija od predgrupe

Ženama je potrebno nešto više vremena da se uzbude nego što to treba muškarcima. Zato je važno da posvetite dovoljno vremena predigri kako cijeli pothvat ne bi bio flop. Zadirkivanje, senzualni pokreti i dodiri osigurat će da postigneš orgazam znatno brže tijekom samog seksa, a pri tome se partner neće morati suzdržavati kako ne bi zabavu završio prerano.

Omjer moći

Svatko od nas ima preference kada je u pitanju tko će biti dominantniji tijekom odnosa, no previše kontrole sa svake strane može biti loše. Čak i ako voliš biti jako dominantna, nekada trebaš dati partneru priliku da povede igru, a to će ti ujedno pokazati i što najviše voli. Isto vrijedi i za obrnutu situaciju, a sve se na kraju svodi na komunikaciju i poznavanje partnera.

Vrijeme nakon seksa jednako je važno

Možda zvuči čudno, ali trenutci nakon samog seksa jednako su važni kao predigra i sam čin. Nitko ne voli kada partner nakon vrhunca jednostavno zaspe bez riječi ili kojeg poljupca. Maženje nakon seksa osigurava da će oba partnera iskustvo gledati kao pozitivno i htjeti mu se vratiti što češće, a na kraju i kvalitetnije.

Image