Saznale smo koje su najbolje poze za sve horoskopske znakove

Najbolje poze za najbolji seks u tvom životu!

Saznale smo koje su najbolje poze za sve horoskopske znakove

Seks. Postoji stvarno stotine načina kako voditi ljubav. Ali, ono što najbolje paše jednoj osobi možda neće funkcionirati za nekog drugog. Želiš li da ti seks postane još bolji i eksplozivniji u spavaćoj sobi (ili pod tušem, u automobilu ili kuhinji)? Ako ti to zvuči jako dobro onda moraš znati koje su najbolje seksualne pozicije za tvoj (i partnerov) znak. Brza provjera astroloških elemenata (zemlja, zrak, vatra i voda) i vaš sunčev znak, ali i podznak mogu vam pružiti nevjerojatan uvid u neslućene seksualne vrhunce.

Samo znaj da ovo nisu stroga pravila. Trebala bi raditi što god voliš i sve što tebe i tvog partnera čini sretnima i zadovoljenima. Možda si seksi Račica koji uživa u "doggy" pozi, a možda si Vodenjačica koja najviše voli intimnu misionarsku pozu... Sve je dozvoljeno, sve dok se oba (ili više) partnera osjećaju zadovoljnima na kraju svega.

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac)

Ovi ljubavnici znaju sve o senzualnosti. Ako će itko otpustiti sve kočnice i živjeti u trenutku bez svijesti o vremenu, to su zemljani znakovi. Oni često uživaju u atletskom seksu i u svemu što ih drži u potpunosti angažiranima u potpunosti. Isprobajte seks stojećki. Ovaj položaj može se mijenjati ovisno o kondiciji svakog partnera. Ali imajte na umu da što je neka poza izazovnija, to se više isplati, kada su u pitanju zemljani znakovi. A bonus je u tome što će jedinstveni kut za ova partnera pružiti nezaboravno senzualno iskustvo.

Još odličnih poza:
Bik (20. travnja - 20. svibnja): misionarska, u kombinaciji s hranom namazanom po tijelu (šlag, Nutella...)
Djevica (23. kolovoza - 22. rujna): partnerica je na stolu s podignutim ispruženim nogama (oslonjenim na partnerova ramena)
Jarac (22. prosinca - 19. siječnja): kaubojka


Vodeni znakovi (Škorpion, Ribe i Rak)

Ovi znakovi su poznati po svom dubokom, seksualnom intenzitetu. Škorpion je seksualni predator dok se Riba može u potpunosti izgubiti u svojim ljubavnicima. Rakovi traže partnere koji će im uspjeti rastvoriti njihovu školjku. Vodeni znakovi vode imaju želju za emocionalnom vezom tijekom seksualnog užitka.

Za njih je idealna poza koitalnog poravnavanja, a odlična je i poza morska zvijezda. Glavni je cilj maksimalno stimulirati oba partnera, iznutra i izvana. Stručnjaci tvrde da se istovremeni orgazam najčešće javlja upravo u ovim pozama, što je idealno jer vodeni znakovi traže intenzivno iskustvo.

Još odličnih poza:
Rak (22. lipnja - 22. srpnja): žlice
Škorpion (23. listopada - 21. studenog): noge u zrak (partnerica leži na leđima, noge su podignute, potkoljenice na partnerovim ramenima)
Ribe (19. veljače - 20. ožujka): na stolici, partnerica je gore


Zračni znaci (Blizanci, Vaga i Vodenjak)

Ovi ljudi su neki od najprevrtljivijih ljubavnika u zodijaku. To ne znači da će varati svoje partnere. Zapravo, kada su zračni znaci zaljubljeni, odani su kao i svaki drugi znak. Oni najviše zaljubljeni čak su i potpuno ovisni o partneru. Tako da možete biti stvarno zadovoljni kao ste u vezi sa zračnim znakom.

Zdrava doza fantazije postići će puno u vezi s ovim inteligentnim i razigranim osobama. To ne znači da maštaju i zamišljaju da su s nekim drugim, već da više vole seksualne položaje koji zahtijevaju malo mašte. Preporučujemo Obrnutu kaubojku ili "Sjedeću" pozu (partner sjedi na stolci, a ona je na njemu s okrenutim leđima).

Obe poze zahtijevaju da muškarac bude dolje, a partnerica na njemu. Obe poze nude jedinstvenu stimulaciju za svakog partnera, ali nema prevelikog kontakta očima.

Još odličnih poza:
Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja): obrnuta kaubojka
Vaga (23. rujna - 22. listopada): 69
Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače): odostraga, analno


Vatreni znakovi vatre (Ovan, Lav i Strijelac)

Animalistička vatrena strast nešto je što možete očekivati s vatrenim znakovima, kao što se moglo i očekivati. Ona dolazi iz osjećaja i potrebe za avanturom (možda čak i seksualnom agresijom). Ako zemljani znakovi vole atletski seks, vatreni znakovi obožavaju osjećaj osvajanja. Žele pobijediti u svemu, a seks nije ništa drugačije. Ako se želite igrati s vatrom, predlažemo ti Doggy pozu (za muškarce) i Kaubojku (za žene). Vatreni znakovi obožavaju biti u položaju moći, a upravo to im te poze pružaju - bilo da budu izloženi, da dominiraju ili da netko njima dominira.

Još odličnih poza:
Ovan (21. ožujka - 19. travnja): obrnuta kaubojka
Lav (23. srpnja - 22. kolovoza): doggy poza s vibratorom
Strijelac (22. studenog - 21. prosinca): bilo koja poza u stojećem položaju