RIječi, ali i djela

Pet znakova da si definitivno našla muškarca iz snova

Ako tvoj partner radi ovih pet stvari u vašoj vezi - bez sumnje si pronašla muškarca iz snova

profimedia-0405733195.jpg
Foto: Profimedia

Ako si poput većine žena, više od jednom u životu si mislila da si pronašla svog savršenog muškarca, samo da bi na kraju saznala da je sve samo ne gospodin savršeni.

Image
Ne puštaj ga!

Ako tvoj muškarac ima ovih 10 osobina - dobila si na ljubavnoj lutriji

Ovo se najčešće događa jer su ti muškarci šarmantni i govore prave stvari koje ih čine da izgledaju i zvuče (puno) bolje nego što zaista jesu.

Međutim, postoji nekoliko definitivnih znakova da je muškarac s kojim si uistinu tvoj muškarac iz snova. Za svaki od dolje opisanih znakova važno je paziti da se njegove radnje i riječi podudaraju. Ako njegovi postupci ne odgovaraju njegovim riječima, vrlo vjerojatno ti laže.

Voli upravo ono što te čini drugačijom

Nije važno jesi li ekstremna u pogledu svoje kolekcije biljki, skupljaš li još uvijek salvete ili plačeš svaki put kada vidiš božićnu reklamu, postoje stvari koje te čine jedinstveno drugačijom. Ako voli te stvari o tebi i smiješi se dok te gleda kako ih radiš, znaš da cijeni tvoju predivnu jedinstvenu prirodu.

Image

Misli da si oličenje ljepote bez obzira kako izgledaš ili što imaš na sebi

Vrlo jednostavno: lako je pronaći nekoga lijepog kad je dotjeran i spreman za polazak u grad. Ljubav je pronaći nekoga lijepog nakon što mu izbiju umnjaci i lice mu je natečeno kao bundeva.

Image

Trudi se…uvijek iznova

Tvoj muškarac možda nije idealan romantičar i možda nema filmove inspirirane njegovim postupcima.

Međutim, ako ti redovito pokušava pokazati koliko te voli, znaš da je beznadno zaljubljen u tebe. Kada je u pitanju romantična ljubav, zaista je misao ta koja se računa. Ponekad može promašiti cilj; možda poklon koji ti je kupio nije bio ono čemu si se nadala. Važno je da je mislio na tebe i dao sve od sebe da učini nešto za tebe.

Image

Pristojan je prema tvojim prijateljima i obitelji (čak i ako mu se ne sviđaju)

Samo zato što se zaljubio u tebe ne znači da će voljeti tvoju prijateljicu, koja te vikendom stalno zove i plače ti zbog svog turobnog ljubavnog života ili tvoju tetu koja dolazi na sve obiteljske večere, a zatim se žali na hranu.

Važno je da je pristojan i da poštuje tvoj odnos s tim ljudima. Ne zahtijeva da se prestaneš viđati s njima i ne odbija ići na određena događanja jer ih ne želi vidjeti.

Image

Posljednje, ali ne i manje važno - želi se brinuti o tebi

Ovo ne znači da želi tradicionalni aranžman vašeg odnosa gdje on radi, a ti si doma, kuhaš, pereš i brineš od djeci. To znači da te voli dovoljno da se želi brinuti za tebe.

Skuha ti juhu kad si bolesna. Skuha i inače. Kao i to da pere, čisti i radi i druge kućanske poslove - jednako kao i ti. Pripremi film i kokice kad si preumorna za izlazak. Otići će po tebe ako ostaneš bez goriva ili ti se auto pokvari kilometrima daleko. On je čovjek koji će se brinuti za tebe, i u dobru i u zlu, i kad si mlada i zdrava, ali i stara, sijeda i bolesna.

Image