Ne puštaj ga!

Ako tvoj muškarac ima ovih 10 osobina - dobila si na ljubavnoj lutriji

Ukoliko prepoznaješ kvalitete svog muškarca na popisu, možeš se slobodno smatrati pravom sretnicom

profimedia-0310128637.jpg
Foto: Profimedia

Razgovarajmo malo o sastavljanju popisa za i protiv kada razmišljaš ima li tvoja veza budućnost. Sve smo ga u nekom trenutku napravile, bilo da se radi o mentalnom ili fizičkom popisu. Mnoge od nas također su u nekom trenutku svog života napravile popis 'must have' stvari kod muškarca - one koje bi svaki muškarac s kojim se upustimo u vezu trebao imati. Osnovne, temeljne stvari. Ali ne može škoditi razmišljati malo šire.

Image

8 stvari koje žene vole, a ne žele priznati

To ne znači da moraš imati popis zahtjeva toliko dug da je nemoguće pronaći nekoga tko zadovoljava sve kriterije. Niti to znači da bi se trebala ograničiti na jedan specifičan "tip" muškarca. Međutim, nabrajanje svih stvari koje stvarno, uistinu želiš od muškarca nije loša ideja i može ti zbilja pomoći da prepoznaš sjajnog muškarca za sebe kada ga nađeš.

shimmer fallback

U nastavku smo stoga izdvojile popis 10 univerzalnih osobina koje bi svaki dobar muškarac trebao imati. Ukoliko prepoznaješ kvalitete svog muškarca na popisu, možeš se slobodno smatrati pravom sretnicom.

Ljubazan je prema svima

Ne samo prema tebi u svom najboljem danu nego i svom najgorem danu. Isto vrijedi i za konobara koji je donio krivo predjelo, njegove kolege, njegovu obitelj (i tvoju) i gotovo sve druge oko vas. Netko tko je istinski ljubazan širi dobrotu gdje god dođe.

shimmer fallback

Iskreno je sretan

Sretna osoba nije samo zdrava osoba već i netko tko je optimističan i ispunjen. Tko ne bi volio provesti život s nekim takvim?

shimmer fallback

Voli te

Ovo se podrazumijeva, ali mislimo na cijelu tebe, pravu tebe. Ne samo način na koji izgledaš ili stvari koje radiš za njega. Ako te zaista voli, tada mu se sviđaju jedinstvene stvari u vezi s tobom, poput toga kako uvijek kasniš pola sata na sve, kako stavljaš točno tri limuna u sva svoja pića, način na koji pričaš priče kao da nemaju kraja ili kako uvijek stavljaš toaletni zarolan tako da gornji preklop bude okrenut prema dolje.

shimmer fallback

Brine o tebi u krevetu

Džentlmen uvijek osigurava da dama završi prva. Ako to i nije slučaj, uvijek se pobrine da budeš zadovolj(e)na. Dalje ne trebamo komentirati.

shimmer fallback

Nasmijava te

Nasmijava te kad si s njim, pa čak i kad nije kraj tebe, ali razmišljaš o njemu ili nečemu što je rekao.

shimmer fallback

U njegovoj blizini uvijek možeš biti ono što jesi

Bez obzira koliko si zaljubljena u nekoga, to nikada neće biti stvarno to dok ne spustiš svoj gard oko njega i ponašaš se prirodno u apsolutno svakoj situaciji.

shimmer fallback

On je jedini o kome maštaš

Znaš onu stvar koja ti uvijek okrene glavu kada prođe zgodni tip?

Možda si ljubiteljica plavih očiju, crne kose, širokih ramena ili isklesanih ruku? Pa, seksepil je potpuni paket koji uključuje puno više od veličine trbušnjaka - tvom muškarcu ne treba ništa od tih stvari sve dok je on onaj s kojim želiš biti.

shimmer fallback

Troši kao i ti

Muškarac koji je istog trenutka oduševljen s idejom godišnjeg odmora koji uključuje roadtrip po Francuskoj? Savršeno.

Muškarac koji se naknadno žali na svaku kunu (ili euro) koji želiš potrošiti na navedeno putovanje? Ne hvala.

Ako je tvoja ideja zabave boca dobrog roséa i boravak u 'fensi' hotelu, potreban ti je tip koji to razumije i koji će s tobom moći uživati u tome. Novac je korijen mnogih problema u vezi, stoga je ključno biti na istoj strani oko potrošnje.

shimmer fallback

Ne trpi tvoje ispade

Bilo da vičeš umjesto da pričaš, da si pasivno-agresivna kada si uzrujana ili da je u pitanju neka vrsta obiteljskog/poslovnog problema zbog kojeg on mora ispaštati - on poznaje tvoje obrasce ponašanja i neće trpjeti i šutjeti već će s tobom otvoreno razgovarati o njima te nuditi podršku kada i gdje ti je potrebna.

Netko tko te može vidjeti do srži, prihvaća tvoje mane i samo ti želi pomoći da budeš bolja osoba? To je ljubav.

shimmer fallback

Stavlja te na prvo mjesto

Ti si najvažnija osoba broj 1 u njegovom životu i nema sumnje u tome.

Ako njegovi prijatelji žele odraditi muški vikend na moru, on kaže ne jer već ima planove s tobom i zna da će to značiti propustiti onaj koncert na koji stvarno želiš ići.

A ako njegova mama mrzi boju zida koju si odabrala za vaš prvi zajednički stan, to nikada nećeš saznati, jer on joj kaže da ako si ti sretna, on je sretan, i tu je kraj priče.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.