Nešto novo

Vruće igre: Poza X-faktor potpuno će promijeniti običan misionarski položaj

Ova poza nije jako teška, ali će svakako začiniti ljubavni život

profimedia-0087471164.jpg
Foto: Profimedia.hr

Seks je čisti užitak i intimno povezivanje između dvoje ljudi koji se vole. Međutim, svaki par nakon nekog vremena poželi isprobati nešto novo, ali kako bi se začinio seksualni život nije potrebno uvoditi teške poze iz Kama Sutre. Nove seksi i zanimljive poze mogu biti nadogradnja na one u kojima većina parova najviše uživa.

Image
Dobitna kombinacija!

Tri jogijske vježbe koje otvaraju kukove - ali jamče i puno bolji seks

Već smo do sada pisali o mnogim pozama u seksu, ali i na koje je sve načine moguće poboljšati povezanost para i kako riješiti određene probleme u ljubavi. A danas donosimo novu zanimljivu pozu koja je nadogradnja na omiljenu misionarsku pozu. Radi se o X-faktoru, a već sam naziv dovoljno je poseban. Ovaj mali, pomalo bezobrazan potez obogatit će seks svakom paru. Evo o čemu se točno radi.

Image

Nadogradnja na omiljeni položaj

Poza X-faktor je zapravo nadogradnja na klasičan misionarski položaj. Žena je opuštena i muškarac je iznad nje, a zatim lagano kreće s klasičnim položajem. No, onda žena potpuno izravna noge tako da zdjelica ostane na istom mjestu, a muškarac tijelo okreće lijevo ili desno. Tako dva tijela stvore slovo X, odnosno udovi su u toj poziciji.

Kada se tijelo tako zaokrene, žena će osjetiti svaki pokret partnerovog tijela i ovaj pokret udahnut će novo uzbuđenje u spavaću sobu. Kako bi uzbuđenje bilo veće, žena može masirati partnerova leđa ili stražnjicu, ali i dodirivati muške spolne organe sa stražnje strane.

Image

Nakon okreta muškarac se vraća u klasični misionarski položaj. Iako je ovo fizički vrlo zahtjevan položaj za muškarca, ipak daje jednu posebnu energiju u seksu. Muškarac može i dalje ponavljati ovaj pokret, a žena još više uživati.