Magični trenuci

Poza jednorog - evo kako postići čarobne 'vrhunce' pod plahtama

Vjeruješ li u jednoroge? Nakon što isprobaš ovu seks pozu uvjerit ćeš se da su čuda itekako moguća

profimedia-0175788877.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Ako tražiš senzualnu pozu kako bi promijenila rutinu u spavaćoj sobi, nešto drugačije, a opet da je jednostavno za izvedbu - ne traži dalje. Poza jednoroga ne zahtijeva akrobatske vještine, a opet u tvoj krevet donosi čarobne trenutke udvoje. Znatiželjna si saznati o čemu je riječ? Pročitaj sve o ovoj vrućoj poziciji!

Image

Kako se izvodi ova poza

Oba partnera trebaju leći bočno kao za popularnu pozu žlice, lagano razmaknutih nogu. Žena zatim treba podići jednu nogu, malo skvrčenu u koljenu, tako da partner može uhvatiti njezin nožni zglob, a ona može pridržavati svoje koljeno. Kod ove poze muškarac na sebe preuzima sav 'posao', dok se žena može opustiti i uživati.

Što ovu pozu čini 'čarobnom'

Iako pozicija jednoroga ne spada među poze gdje partneri mogu održati kontakt očima i biti okrenuti licem prema licu, vrlo je senzualna i intimna, a to je razlog više zašto je žene obožavaju. Na neki je način poza jednoroga upgrade poze žlice, poznate po tome što partnerima pruža osjećaj bliskosti i povezanosti, a ženama se sviđa jer im daje osjećaj zaštićenosti u partnerovom zagrljaju. No, kod poze žlice nema puno manevarskog prostora i tu nastupa magični jednorog - poza u kojoj je moguća dublja i lakša penetracija. Time je i orgazam mnogo izvjesniji.

Image

Zatim, postoji i mogućnost da partner umjesto da pridržava tvoj zglob (što i nije potrebno ako sama držiš koljeno) koristi slobodnu ruku za istraživanje i milovanje tvog tijela, osobito pak za dodatnu stimulaciju klitorisa - ili to možeš sama.

Savjet ekstra

Poza jednoroga sama je po sebidovoljno senzualna, a opet je tako jednostavna i pristupučna. Ipak, za još više uzbuđenja možeš koristiti lubrikant ili čak vibrator - ako si raspoložena za malo eksperimentiranja.

Image
Diži sidro, kapetane

Poza sirene: Uz ovaj položaj Kama sutre ON će misliti samo o tebi