Žene biraju

Sfinga iliti poza za vruću akciju u spavaćoj sobi u kojoj ON preuzima vodstvo

U potrazi si za nekom novom uzbudljivom pozom koja će razbiti vašu rutinu u krevetu? Položaj sfinge mogao bi biti baš ono što ti treba

vladislav-todorov-joINR2EKnvY-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Umorna si od svakodnevnih obaveza i uvečer kad legnete u krevet baš i nisi razložena za vratolomije pod plahtama? Ipak, misionarska poza već ti je dosadila i radio bi se okušala u nečem novom? Kod od ove poze iz Kama Sutre žena preuzima pasivnu ulogu, odmara se i prepušta svom partneru. Evo zašto je poza sfinge još puni pogodak.

Image
Neki novi vrhunci

Čarobni brijeg: provjeri zašto ova poza postaje sve popularnija u spavaćim sobama

Kako funkcionira položaj sfinge

Pod ove poze partnerica treba potrbuške leći na krevet. Zatim se treba podići na podlaktice i saviti jednu nogu stranu te je lagano privući gornjem dijelu tijela. Partner se treba nagnuti nad partnericu i pridržavajući se na rukama može početi s penetracijom.

Image

Zašto je poza Sfinge osobito ugodna za žene

Za razliku od drugih sličnih položaja kod kojih žena leži na trbuhu, radi jedne savijene noge partner će u ovom položaju moći prodrijeti dublje te će tako stimulirati njezinu G točku – i to prilično intenzivno. Pri tome, što više žena privuče nogu k sebi, to će dublja biti sama penetracija. Ako se pridržava samo na jednoj ruci, drugu ruku partner može iskoristiti kako bi milovao partneričine grudi i stimulirao njene bradavice, što će predstavljati užitak za oboje. Osim toga, u pozi Sfinge partner ima priliku ljubiti partneričina leđa i vrat – a ovo mnoge od nas dovodi do ludila.

Poza sfinge zapravo je varijanta popularne pseće poze, no mnogo je intimnija i senzualnija, uz više dodira kože s kožom, a to je upravo ono što je većini nas baš po ukusu.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu