Neki novi vrhunci

Čarobni brijeg: provjeri zašto ova poza postaje sve popularnija u spavaćim sobama

Baš kao što naziv ove poze obećava, i ti i tvoj partner najprije ćete se uspeti na 'čarobni brijeg' da biste zatim skupa osvojili njegov najviši vrh - sam vrh užitka

profimedia-0006534247.jpg
Foto: profimedia.hr

U užurbanoj svakodnevici ponekad nam ne ostaje puno vremena, a ruku na srce, ni energije, za seksi igrice pod plahtama. Zato je dobro pronaći i isprobati poze koje ne zahtijevaju puno truda i nisu fizički suviše naporne. 'Čarobni brijeg' jedna je od takvih poza – idealna je iza one malo ljenije među nama koje se prije svega žele dobro opustiti.

Image

Jasno, točno je da nas, na primjer, popularna poza 'jahačice' može dovesti do ludila, ali u nekim danima jednostavno nemamo energije za takav 'sport'. Ako je i za tebe danas jedan takav dan, kreni u laganu šetnju 'čarobnim brijegom' i oduševit će se nekim novim, čarobnim vidicima.

Image
Jer mi to zaslužujemo

Poza labudice – seksi položaj kod kojeg je ženski užitak apsolutno u prvom planu

Kako funkcionira poza 'čarobni brijeg'

Dakle, kao što smo spomenule, u pozi 'čarobni brijeg' žene neće proliti puno znoja.

Partnerica treba leći trbuhom na krevet. Zatim, ako je to moguće, lagano savije ruke i jednu nogu – kako bi se mogla malo odići od podloge. Ovime partnerica dobiva više manevarskog prostora jer može sama određivati ritam penetracije - a to je nešto što većina nas definitivno zna cijeniti.

Image

Muškarac kleči iza svoje partnerice s uspravnim gornjim dijelom tijela. On predstavlja 'čarobni brijeg' i dobiva mogućnost prodrijeti s leđa duboko u partnericu. Pri tom partner može malo razmaknuti ženine noge i uhvatiti je za bokove – naime, ovako je lakše može privući prema sebi.

Image

Zašto je čarobni brijeg uistinu čaroban

Osim što u ovoj nezahtjevnoj pozi iz Kama Sutre partner može duboko penetrirati u partnericu, postoji i još jedan trik kako je može dodatno uzbuditi. Naime, treba se nagnuti torzom prema naprijed kako bi dosegnuo njezine grudi – ili može slobodnom rukom stimulirati njezin klitoris. Na je taj način, bez obzira na to koliko si stresan i naporan dan imala, osvajanje čarobnih vrhunaca jednostavno zagarantirano.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu