Pogledaj me u oči: Pet položaja za veću intimnost

Vjeroatno uživaj u intimnosti sa svojim partnerom, no zašto ne bi bilo još bolje?

Pogledaj me u oči: Pet položaja za veću intimnost

Seks i orgazam nisu samo fizički užici nego nam mogu pomoći da se emocionalno povežemo s partnerom. Otvorene ili zatvorene oči, lagane kretnje, pa čak i dopuštanje sebi da se osjećaš ranjivo - sve su ovo komponentne koje grade intimnost i stvaraju jaču vezu između dvoje ljudi.

Image

Najbolje poze za ženski užitak - nemoj ništa prepustiti slučaju


Emocionalno nam seks može pomoći da se naučimo otvorenosti i postanemo ranjivi, ali vrlo je važno otvoreno razgovarati o osjetljivim temama povezanim sa seksualnošću u odnosu. Neki položaji mogu pomoći da se osjećamo još povezanije, a ovo su samo neki od položaja u kojem su partneri okrenuti jedno prema drugom i mogu komunicirati tijekom snošaja, ali i vidjeti koliko partner uživa.

1. Naslonjač može biti ugodan

Sjedni u naslonjač (dobro je prvo staviti ručnik), a tvoji bokovi neka budu smješteni na rubu. Najbolje je da muškarac klekne kako bi penetracija bila duboka, a u ovoj pozi ćete ostvariti i pravi kontakt oči u oči. Ako želite malo "začiniti" cijelu situaciju, ovaj položaj je također dobar za oralno zadovoljavanje ili korištenje različitih igračka.


(Foto: Pixabay)

2. Oboje na boku

Oboje lezite na bok i okrenite se jedan prema drugome, a zatim stavi gornju nogu preko partnerovih bokova. Koristi noge kako biste se gibali. Bit će ugodno, a možeš i kontrolirati brzinu kretanja. U ovom položaju cijelo vrijeme možete se gledati oči u oči, a pomoći će i da penetracija bude ugodna ili uzajamna masturbacija. 

Image


(Foto: Pixabay)

3. Klackalica

Tvoj parter kleči, a ti obujmiš njegova bedra. Držiš se za njegova ramena i gledate se oči. Možeš se kretati prema gore ili nježno ljuljati. Ovo je poza u kojoj ćete doživjeti duboku intimnost i povjerenje. 

Image


(Foto: Pixabay)

4. Oboje na koljenima

Jedna od najintimnijih stvari koje možeš učiniti s partnerom je samozadovoljavanje pred njim. Oboje kleknite okrenuti jedan prema drugome i samo se počnite dodirivati. Ono što je najvažnije, gledajte se u oči kako idete prema vrhuncu i otkrit ćete koliko može biti uzbudljivo bez međusobnog dodirivanja.

Image


(Foto: Pixabay)

5. Žena je gore

Vrlo jednostavan položaj koji nije potrebno dodatno pojašnjavati. Muškarac leži na leđima, a žena je gore. Ovaj osjećaj pojačat će bliskost s partnerom, opet se možete gledati i komunicirati. Savršena poza i za stimulaciju klitorisa, ali važna jer možeš kontrolirati svoj orgazam.

Image


(Foto: Pixabay)