Svemir ti šapće

Nedostaješ li nekome? Ovo su znakovi kojima ti Svemir daje do znanja da je tako

Bijelo pero, žudnja koja se odjednom pojavi u tebi, fantomski dodir, samo su neki od znakova da netko negdje čezne za tobom, barem tako tvrde mnogi. Bez obzira vjeruješ li u to da ti Svemir na različite načine šalje poruke ili ne, provjeri koji znakovi mogu upućivati na to da nekome nedostaješ

pexels-ditrich-oleg-10674340.jpg
Foto: Unsplash

Svakome od nas u životu nedostaje netko poseban. Možda je to davno izgubljena, a nepreboljena ljubav, član obitelji ili prijatelj s kojim si izgubila kontakt. Potajno se nadaš da ta osoba misli na tebe, da te se sjeti, kao što se i ti nje sjetiš. Voljela bi kada bi to mogla znati, no, kako?

Image
Foto: Pexels
Image
Ne gubi vrijeme

On bi samo zabavu: Ovo su znakovi da frajer nije kandidat za vezu

Postoje duhovni znakovi koji ti pokazuju da osoba koju smo spomenule u uvodu misli na tebe kao što i ti misliš na nju. Možda je i tisućama kilometara daleko, no bliže ti je, no što misliš. U nastavku pročitaj koji su to duhovni znakovi kojima ti Svemir možda 'šapće' da onaj tko ti je važan i drag misli na tebe i nedostaješ mu. Za neke smo već čule, vjerojatno si i ti poput poklapanja kazaljki na satu ili ponavljanja niza brojeva, no za neke nam je ovo prvi glas.

Sanjaš ga

Jedan od najočitijih znakova je taj da ti ta osoba uđe u snove. Sanjati nekoga znači da mu se "motaš" po glavi baš kao što se i on "mota" po tvojoj. Podsvijest ima načine na koji prenosi poruke koje možda nećeš dobiti u javi. Snovi stvaraju psihičku vezu između tebe i voljene osobe.

Image
Foto: Pexels

Boli te trbuh

Ukoliko osjećaš nervozu u želucu ili te boli trbuh, a nisi bolesna, moguće je da nekome jako nedostaješ. Kozmička energija može utjecati na tvoje fizičko tijelo pa ako inače nemaš ovakvih tegoba i nisi ništa pokvareno pojela, nekome jako nedostaješ.

Image
Foto: Pexels

Pronašla si bijelo pero

Ako pronađeš bijelo pero, lako je moguće da nedostaješ osobi koju voliš i koja tebi nedostaje. Na njega se nailazi kada na nekoga intenzivno misliš. Budući da je vrlo neuobičajeno pronaći bijelo pero, shvati to kao znak da bi se toj osobi trebala javiti.

Image

Žudiš za nekim

Je li ti se dogodilo ikada da odjednom jako, jako želiš biti blizu nekoga? Svemir ti na ovaj način šalje poruku da ta druga osoba ima istu želju. Nedostajete jedno drugome. Ne ignoriraj ovu poruku. Nazovi ga ili posjeti. Neće ti biti žao.

Image
Foto: Pexels

Naježila si se

Odjednom si osjetila hladnoću na tijelu ili si se samo odjednom naježila, bez ikakvog povoda ili si, pak, doživjela toliko jaku emociju da si se naježila, a nemaš pojma odakle je ona došla? Možda s njegove adrese. Kažu da su ovo znakovi da netko negdje misli na tebe.

Image

Štucaš

Postoji više razloga štucavice, no samo je jedan romantičan, a taj je da mu intezivno nedostaješ. Ako se štucavica pojavi niotkuda, to bi mogao biti signal žudi za tobom. Budi spremna na to da ti se javi ili te posjeti.

Image

Titra ti oko

Titranje oka može biti rezultat nedovoljno sna, previše kofeina ili zamora očiju od previše gledanja u ekran. No, neki vidovnjaci vjeruju da, ukoliko ti oko iznenada počne titrati to znači tvoju prisutnost u nečijem umu.

Image
Foto: Pexels

Brojevi koji se ponavljaju

Brojevi koji se ponavljaju poznati su kao anđeoski brojevi. Mogu se pojaviti na registarskoj tablici na auomobilu ispred tvoga ili kao adresa na koju si došla. Anđeoski brojevi mogu se pojaviti bilo gdje. A ako ti se ponavljaju u životu, to može značiti da nekome nedostaješ. Možda je pravo vrijeme za ponovni susret.

Image

Fantomski dodir

Jeste li ikada osjetila kao da te netko dotaknuo, okrenula si se i nikoga nije bilo? Fantomski dodiri su univerzalni prijenos energije s jedne osobe na drugu. Da bi se to dogodilo, moraju postojati jake emocije koje netko prema tebi osjeća.

Image
Foto: Pexels