Vrijedi ih isprobati

Za još intenzivniji doživljaj: Pet intimnih seks poza koje garantiraju orgazam

U potrazi si za novim seks pozama koje će začiniti tvoju seksualnu rutinu? Ove garantirano dovode do vrhunca, a odlične su i za povećanje intimnosti

pexels-andrea-piacquadio-3767391 (1).jpg
Foto: Pexels

Ako ti je seksualni život postao malo dosadan ili samo želiš malo rasplamsati strasti u spavaćoj sobi, isprobavanje novih seks poza je trik koji uvijek pali.

Image
Jednostavno je

Tajna dobrog seksa: Ova tri pravila vode do ispunjenog seksualnog života

Poza u seksu ima zaista mnogo, a svatko od nas ima neke svoje favorite. Neke su dobre za jačanje intimnosti, druge za postizanje orgazma. Određene poze više odgovaraju ženama, a druge pak muškarcima.  

Prema mišljenju seksualnih stručnjaka, postoje one poze koje pružaju malo jači pritisak pa su dobar izbor za žene nakon poroda ili pak ako samo želiš u potpunosti osjetiti sve čari seksa i 'punoću' prilikom penetracije. I tvoj će partner, sasvim sigurno, uživati u osjećaju 'tješnjeg prianjanja', a pritom je važno imati na umu da ovdje nije stvar u nečijoj veličini, već fizičkoj kompatibilnosti. Za što veći užitak, ključno je pronaći pravi položaj i dobar kut.

shimmer fallback

Ove poze sjajne su za eksperimentiranje, poboljšavaju kompatibilnost i intimnost te unose dozu svježine u seksualni život.

Violončelo

Dopusti partneru da te tretira kao da si najfiniji instrument, poput violončela ili violine. Za izvođenje ove neobične poze, legni na leđa i stisni noge jednu uz drugu te ih podigni iznad glave koliko god možeš. Partner neka klekne ispred tebe na koljena, a ti nasloni noge na njegovo rame. Za još intenzivniji osjećaj, možeš prekrižiti noge u gležnjevima.

shimmer fallback

Kobra

Ova je poza jako slična klasičnoj misionarskoj pozi, sa ženom gore. Legnite na krevet u klasični misionarski položaj te se popni na svog partnera i svoje noge stavi unutar njegovih i osloni se rukama na krevet. Kod ove poze žena ima kontrolu i određuje tempo i dubinu penetracije pa je odlična za postizanje orgazma.

shimmer fallback

Seks uz masažu

Ova je poza jako intimna i izvodi se sporo i polagano. Legni na trbuh i raširi noge. Partner neka legne na tebe i stavi svoje noge izvan tvojih, čvrsto ih pritiskajući. Ako ti je potrebna dodatna stimulacija, prstima ili seksi igračkom možeš masirati svoj klitoris, a partner ti može masirati bradavice.

shimmer fallback

'Cozy' poza žlice

Poza žlice jedna je od najintimnijih poza u seksu, a može postati još ugodnija. Legnite na bok, a partner neka ti priđe odostraga. Svoju donju nogu gurni između njegovih nogu pa se namjestite tako da vam bude udobno. Osim što je jako ugodna, ova je poza također prikladna i za maratonski seks.

shimmer fallback

Modificirani 'doggy style'

Volite li klasičnu 'doggy style' pozu, ova modificirana verzija sigurno će vam se svidjeti. Rukama se osloni na krevet i čvrsto stisni noge, savij leđa i nagni stražnjicu što više prema gore. Za intenzivniji doživljaj, prilikom penetracije možeš izvoditi Kegelove vježbe.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.