Ove ti stvari on nikad neće priznati, a znaš da su istinite

10 istina o muškarcima

Ove ti stvari on nikad neće priznati, a znaš da su istinite

Jako dobro znamo da postoje određene stvari koje nam muškarci nikad neće htjeti priznati. Mi žene poznate smo kao komunikativniji i emocijama skloniji spol, dok muškarci, s druge strane, imaju problema s izražavanjem emocija.

Iako te tvoj partner možda jako voli, ponekad ti to neće znati pokazati. Kad su osjećaji u pitanju, oni se često ne znaju kako nositi s njima. Mnoge su stvari koje nam muškarci, bilo zbog srama ili pak zbog vlastita ega, nikad neće reći. U nastavku otkrivamo neke od njih.Foto: Unsplash

Nedostaješ mu

Rijetki su muškarci koji će otvoreno priznati svojoj djevojci da mu nedostaje. Naime, njima je to teško reći jer time pokazuju svoje emocije, ranjivost i na neki osjećaju kao da će im takvo priznanje povrijediti njihov muški ponos. Neki misle da će tako pokazati svoju slabost, a žele održati dominaciju u odnosu.


shimmer fallback

Nisu uvijek sretni kad moraju van s dečkima

Muška druženja su posebna priča, no ponekad bi on radije ostao u tvom zagrljaju nego izašao s dečkima. Ipak, imaj na umu da će ti to rijetko kad priznati.


shimmer fallback

Uvijek mu izgledaš lijepo

Žena koju istinski volim muškarcu će uvijek biti lijepa - bez obzira na ono što nosi i je li našminkana ili ne. Kad je u pitanju davanje komplimenata, to im ide malo teže, no to ne znači da mu nisi lijepa. Ponekad ti to možda i pokušava reći, na neki svoj način pa nauči čitati između redaka.


shimmer fallback

Boji se biti sam

Baš poput nas žena, i muškarci se boje da ne ostanu vječni samci. Ako je već u 30-ima i svi njegovi prijatelji imaju djevojke ili žene, onda je sigurno pomalo zabrinut. Dakle, i oni imaju slične strahove poput nas žena, samo što oni o tome manje pričaju. Nitko ne voli ideju o tome da će ostati sam, bez obzira na spol.


shimmer fallback

Ljubomoran je na tvoje muške prijatelje

Jedna od stvari koja se kod muškaraca često javlja, a boje se to pokazati je ljubomora. On ne želi pokazati svoju slabost, a to uključuje i znak ljubomore. Naime, pokaže li ti da je ljubomoran, to znači i da će ti otkriti koliko je slab na tebe. Družiš li se sa svojim muškim prijateljima, sigurno je pomalo ljubomoran, iako ti to neće priznati.


shimmer fallback

Želi se osjećati kao muškarac

Društvo nam je nametnulo određene stvari pa se tako podrazumijeva da on uvijek plati dok ste u restoranu, da zarađuje više i da brine o tebi i o obitelji. Nemoj mu zabranjivati takve stvari jer mu je to naprosto potrebno da bi se osjećao kao muškarac.


shimmer fallback

Gleda druge žene

Ako pored njega prođe zgodna žena, zasigurno će 'baciti pogled'. Čak i ako pomisli da je privlačna, to ne znači da će te ostaviti zbog nje pa nemoj šiziti zbog takvih stvari.


shimmer fallback

Primjećuje male stvari

Iako nam se možda čini kao da oni nikad ništa ne primijete, muškarac kojemu je stvarno stalo do tebe primijetit će ako si promijenila frizuru ili pak stavila novi parfem.


shimmer fallback

Ne voli tvoje 'igrice'

Muškarci nikako ne vole 'igrice' koje mi žene često volimo igrati. Primjerice, ako si mu rekla da si dobro, a zapravo se ljutiš na njega, biti će zbunjen i neće znati što učiniti. Iz tog razloga, budi uvijek iskrena prema njemu. Idući put kad se naljutiš na njega, reci mu što te muči jer u protivnom bi mogla samo dodatno zakomplicirati situaciju.


shimmer fallback

Dat će sve od sebe da te usreći

Muškarac koji te voli dati će sve od sebe da te usreći. Možda mu to neće uvijek poći najbolje za rukom jer je činjenica da je nama ženama teško udovoljiti. Ako vidiš da se zaista trudi i da mu je stalo do tebe, ne puštaj ga.


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.