Oprez, prevara na vidiku! Evo koji horoskopski znakovi bi mogli zastraniti u 2019.

Od osmijeha, preko flerta, do prevare - otkrivamo kome ove godine vjernost neće biti jača strana

05465673_72364783
Foto: Pexels

Iako je već dobar dio godine iza nas, ljeto je tek počelo, a s njim i godišnji odmori, provodi, zabave pod vedrim nebom – i ljetne afere. Saznaj je li i tvoj partner među horoskopskim znakovima koji bi ove godine mogli biti nevjerni- pa ako jest, dobro otvori oči. S duge strane, možda si i ta koja bi u 2019. mogla zabavu potražiti van svoje veze. Dakle, evo koje znakove ove godine privlači ideja o promjeni u ljubavnom životu. 

Image1. Muškarci u znaku Ribe

I inače su ribice poznate po tome da skrivaju svoju mračniju stranu - nerijetko varaju i to vrlo vješto skrivaju. Baš ove godine mnoge bi ribe mogle poželjeti istražiti nepoznate dijelove oceana.

2. Žene u znaku Ovna

Ovnice su samopouzdane i znaju kako privući suprotni spol. U mjesecima koji slijede pripadnice ovog znaka očekuje puno flerta – koji bi lako mogao prerasti u nešto ozbiljnije.

3. Muškarci u znaku Vodenjaka

Vodenjake krasi jedna, kad su veze u pitanju, ne baš privlačna osobina: neuračunljivost. A u 2019. mnogi će muški Vodenjaci, vođeni tom svojom osobinom, potražiti ljubavnicu – i to uz pomoć interneta.

Image4. Žene u znaku Blizanaca

Žene rođene u znaku Blizanaca izvrsne su ljubavnice koje znaju kako svog partnera dovesti do vrhunca. Vole isprobavati nove stvari, a pogotovo će ih promjene privlačiti u ovoj godini. Hoće li im odoljeti?

5. Muškarci u znaku Škorpiona

Ah, Škorpije. Najstrastveniji i najsenzualniji znak Zodijaka. Iako inače spadaju među vjernije znakove, ove godine nešto će im puhnuti u glavu. Zato, ako je tvoj partner rođen između 24. listopada i 22. studenoga, pripazi! Poznanstvo s novom atraktivnom kolegicom za tvog bi partnera moglo biti fatalno.

6. Žene u znaku Djevice

U ovoj godini brižna i odgovorna Djevica osjetit će zasićenje time da uvijek mora brinuti o drugima i udovoljavati tuđim potrebama. Poželjet će, za promjenu, sebe staviti kao prioritet i probuditi svoje zaspale strasti- možda u krevetu nekog stranca ili stare ljubavi.