Horor izlazak

Online spojevi? Ove žene ispričale su svoja bizarna iskustva

Online spojevi, točnije spojevi dogovoreni na dejting aplikacijama ili društvenim mrežama, realnost su današnjice, no to ne znači da se u njima uvijek dobro snalazimo. Šest žena otkrilo je svoje priče

becca-tapert-QofjUnxy9LY-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Pronaći srodnu dušu danas nije ni malo lako. Dejtanje se preselilo velikim dijelom u virtualni svijet, lišen osobnog kontakta. Kod online upoznavanje zapravo ne znaš tko je osoba s druge strane, s kojom razgovoraš niti možeš znati jesi li jedina s kojom se dopisuje ili vas se nekoliko zeleni na njegovom messengeru. No, tako je kako je, treba se snaći u novim okolnostima.

Image
Mali trikovi zavođenja

Želiš ga šarmirati već na prvom spoju? Usvoji ove trikove

Image
Foto: Pexels

Online upoznavanje može biti zabavno, no možeš se i opeći. Svi mi tražimo svoju srodnu dušu, ali do poljupca s princem, možda ćeš morati poljubiti i poneku žabu. Ako ti se i dogodio nekakav debakl na ovom polju, ne očajavaj. Sve je to za ljude. Ne shvaćaj osobno i kreni dalje.
U nastavku ti donosimo šest priča žena kojima je online dejtanje završilo debaklom, a svoja su neugodna iskustva otkrile portalu Your Tango

'Imao je prilično zanimljive mane'

"Jedne noći sam završila s tipom kojeg sam upoznala na internetu. Bili smo na nekoliko spojeva, ali to je bio prvi put da sam došla kod njega u stan. Posvuda su ležali alati, vijci i komadi drveta. Pomislila sam ok to je muški brlog, tako treba biti. Sljedećeg jutra u 5 ujutro probudilo me jako svijetlo koje mi je obasjavalo lice. Ispostavilo se da je moj frajer izradio sistem koji simulira izlazak sunca. Kasnije sam otkrila da je u kadi imao i perilicu rublja - improviziranu, naravno. Bilo je donekle cool, no u konačnici sam se osjećala kao da izlazim s onim malim izumiteljem Datom, iz Gooniesa", iskrena je Amy.

Image
Foto: Pexels

'Previše je volio mlijeko'

"Nakon dva spoja, tip kojeg sam upoznala online, počeo mi je govoriti kako mi želi napraviti večeru na našem trećem spoju. Lijepo, zar ne? Cijeli sljedeći tjedan slao mi je slike svih svojih obroka. Jedan je bio odrezak s nekim ljubičastim preljevom, a drugi špageti s češnjakom Za piće uvijek čašu viskija i velika čaša mlijeka. Skoro sam dobila proljev od samog gledanja slika. Nismo nikada realizirali taj treći spoj", otkrila je Danielle.

Image
Foto: Pexels

"Povratio je po meni"

"Ispovraćao me. To je uglavnom sve što imam reći. Bio je to frajer imenom Lorenzo, baš ono pravi, žestoki frajer. Nije bio previše razgovorljiv preko poruka i inzistirao je da se nađemo uživo. Složila sam se da je to odlična ideja i našli smo se za šankom u kafiću. Kad smo se susreli, odjednom mu je lice poprimilo neki čudan izraz. Pogledao je prema podu i povratio mi po cipelama, nogama i po šanku. Zaista nisam mislila da ćemo odmah na prvom spoju izmijeniti ovu vrstu tjelesnih tekućina", rekla je Paola.

Image

'Izdeprimirao se kada mu nisam kupila cvijeće'

"Otišla sam na prvi spoj na Valentinovo. Sada shvaćam da to nije bila dobra ideja,no tada mi se činila odličnom. Dogovorili smo spoj u restoranu i tip je bio jako sladak pa mi se činilo da je sve u redu. Zatim smo sjeli i on je počeo gledati po restoranu sve žene s ružama i buketima cvijeća. Počeo mi je govoriti koliko voli svježe rezano cvijeće i bio je tužan što te godine nije dobio ništa. Do kraja obroka pao je u neko čudno raspoloženje i postao deprimiran. Jesam li trebala istrčati van, pronaći cvjećara i donijeti mu ruže?! Brzo sam zamislila zajednički život u kojem bih ga morala maziti i govoriti mu kako lijepo izgleda. Nisam taj tip", rekla je Heather.

Image
Foto: Pexels

'Poslao mi je čudnu fotku na kojoj je gol'

Dopisivala sam se s tipom kojeg sam upoznala na internetu. Još uvijek se nismo osobno sreli, ali naša je prepiska bila prilično intenzivna i lijepa više od tjedan dana. Bio je izvan grada zbog posla i slao mi je poruke o svojoj hotelskoj sobi, opisujući pogled na parkiralište i razgovarajući o proizvodima u minibaru. Odjednom mi je iskočila slika na ekranu. Bila je to fotka njegove gole stražnjice u zrcalu, preko ramena. Zatim je poslao poruku 'Kako vam se sviđa ovaj pogled?' S obzirom da nikada nismo u prepisci spomenuli ništa seksualno, bila sam potpuno iznenađena. Također, malo sam bolje pogledala fotku i na krevetu vidjela kratke hlače. Bila je zima kad smo razgovarali pa sam prilično sigurna da je to bila fotografija koju već neko vrijeme šalje curama. Stvarno cool, stari", otkrila je svoje iskustvo lošeg online spoja Sarah.

Image
Foto: Unsplash

Prdnula sam najglasnije ikad

"Stvarno mrzim predstave u kojima sudjeluje publika i to sam jasno rekala kad me tip kojeg sam upoznala na internetu pitao želim li ići na improviziranu predstavu. Uvjeravao me da publika neće sudjelovati pa sam pristala. Čim smo stigli, svi u publici morali su staviti pločicu s imenom na majicu. Bila sam vrlo nervozna zbog toga, a moj trbuh ispuštao je čudne i jako glasne zvukove. Možda je to bila trema ili možda tajlandska hrana koju smo jeli ranije te večeri. U apsolutno najtišem trenutku predstave prdnula sam najglasnije ikad! Čak sam i glumca na pozornici dekoncentrirala, a publika se počela smijati. To je bio tek početak moje sramote. Dečko me ostatak večeri zadirkivao zbog mog doprinosa predstavi", ispričala je svoju priču Chelsea.

Image
Foto: Pexels