Neugodnjaci u seksu

Ups, koji blam! Najneugodnije stvari koje se mogu dogoditi za vrijeme seksa

Seks je lijep i ugodan, no ponekad ni najkompatibilniji seksualni partneri nisu imuni na neke neugodnjake za vrijeme seksa. U nastavku smo izdvojile najčešće neugodne situacije te kako se nositi s njima

seks-neugodnjaci.jpg
Foto: Pexels

Vrlo je važno razgovarati o seksu, bilo da se radi o problemima i komplikacijama ili o svim pozitivnim stvarima, a iako može izgledati zastrašujuće, to normalizira iskustva koja svi mi imamo. Seks već odavno nije tabu tema, pa ipak, mnogima je još uvijek neugodno razgovarati o njemu, posebno kada su u pitanju neki (vrlo česti) neugodnjaci koji se mogu dogoditi za vrijeme seksa.

Image
Bitne su

Savjet ginekologinje: Ovih 5 stvari trebaš znati o seksu kako bi više uživala u njemu

Ali što da radimo kada se dogodi nešto čudno i krajnje neugodno za vrijeme seksa? Naša prva pomisao mogla bi biti: 'Zemljo, progutaj me', ali vjeruj nam da nije kraj svijeta, jer takve stvari događaju se baš svima i to nije ništa novo.

Baš naprotiv, sve je to normalno, a u nastavku smo izdvojile neke najčešće neugodne stvari koje se mogu dogoditi za vrijeme seksa - ali i kako da se nosiš s njima.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu

Kada prebrzo dođe do vrhunca

Ovo je nešto što se zna dogoditi muškarcima i to može biti neugodno i pomalo antiklimaktično. Međutim, ovo je jednako neugodno i za tebe i za tvog partnera, što znači da nema razloga za brigu. Ako stvari završe prije nego što ste oboje očekivali, nemoj se bojati pitati svog partnera može li i tebi pomoći da dođeš do vrhunca. Seks je dvosmjerna ulica, a on će sigurno biti i više nego sretan što ga to pitaš.

Image
Foto: Unsplash

Kada nikako da završi

Doživjela si orgazam prije otprilike 20 minuta, a on nije, pa se već počinješ osjećati kao da je tvoja vagina vreća za boksanje. S romantičnim partnerom to je lako i možeš mu reći da malo ubrza stvari, no ako spavaš s nekim koga si tek upoznala, to može biti malo neugodno. Pitaj svog partnera želi li isprobati drugačiji položaj ili želi li isprobati nešto drugo. Na taj ćeš mu način suptilno reći da stvari traju ipak malo predugo, a bit će to i odličan način da isprobate nešto novo.

Image
Foto: Unsplash

Kada tvoja vagina ispusti čudan zvuk

Sve su žene to barem jednom doživjele u spavaćoj sobi i nije im bilo nimalo ugodno. Vagina je čudan i potpuno nevjerojatan organ koji s vremena na vrijeme ispušta čudne zvukove, posebno kada se pomiješaju zrak, tekućina, ali i partnerovi dijelovi tijela i kada se napuni zrakom. Tvoj partner vjerojatno neće biti smetnut bilo kakvim čudnim zvukovima koje ispustiš, a ako je, podsjeti ga da je to normalno i da nastavi raditi ono što radi.

Image
Foto: Unsplash

Kada netko od vas ispusti vjetar

Ako tvoj partner to učini, tvoj bi prvi instinkt mogao biti da pobjegneš. Ali s druge strane, to se može dogoditi svima. Bilo kako bilo, ova situacija je očito neugodna, ali treba imati na umu da je to normalna tjelesna funkcija, a ponekad se događa u neprikladnim trenucima, ali i za vrijeme vođenja ljubavi. Najvažnije je to okrenuti na šalu i nasmijati se sam sebi.

Image
Foto: Unsplash

Kada moraš na WC

U žaru ste trenutka - vruće je, seksi i odlično se zabavljate, a tvoj te mjehur tada podsjeti da je pun. Što će se dogoditi ako staneš i otrčiš u kupaonicu? Hoće li to ubiti strast? Bez obzira na to hoće li ili neće, u takvim situacijama ne možeš čekati. U redu je zamoliti partnera da na kratko stanete i pustiti da tvoje tijelo da odradi svoje.

Image
Foto: Unsplash

Kada se netko od vas ne može uzbuditi

Mogla bi biti toliko uzbuđena i spremna na to, baš poput tvog partnera, ali vaša tijela nekada jednostavno ne reagiraju kako biste željeli. U ovakvim situacijama važno je biti strpljiv sa sobom i svojim partnerom. To nema nikakve veze s tobom ili njim i daj do znanja partneru da to razumiješ. Ako ovo postane stalni problem u vezi, postoji mnoštvo opcija za vas oboje, stoga razgovarajte sa svojim liječnikom.

Image
Foto: Unsplash

Kada on ne razumije žensku anatomiju

Neki muškarci baš i ne poznaju najbolje ženske intimne organe, a neki ni ne znaju razliku između vagine i vulve. Međutim, kada tvoj partner potpuno promaši, to bi moglo biti bolno i pokvariti raspoloženje, stoga mu reci da te dodiruje točno gdje želiš. Ne samo da ćeš izbjeći da se ovo ponovi, nego ćeš vjerojatno dobiti i malo više zadovoljstva u seksu. Ako nešto radi krivo, reci mu i usmjeri ga na pravi put.

Image
Foto: Unsplash