Ukusi su različiti

TOP 10: Najprivlačniji dijelovi ženskog tijela - prema muškarcima

Donosimo ti popis najprivlačnijih dijelova ženskog tijela prema anketa u kojoj je sudjelovalo 500 muškaraca

profimedia-0158327322.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jesi li spremna saznati što muškarce najviše privlači na ženskom tijelu? Ovdje se ne radi o nekom velikom znanstvenom pristupu ili raspravama što se mijenjalo kroz povijest nego o jednoj vrlo jednostavnoj anketi u kojoj je sudjelovalo 500 muškaraca. Naravno da su ukusi različiti (to je ipak dobro za sve nas ), ali ovdje se radi o nekom prosjeku.

Image
Kalendar kakav nam treba

Heroji bez majice i slatke životinje: Vani je novi kalendar australskih vatrogasaca

Naravno, ne trebamo odmah zaključiti da su muškarci "plitki" ili da ne razumiju prave vrijednosti jer i mi volimo popise najprivlačnijih glumaca ili kalendare sa seksi vatrogascima.

U svakom slučaju zgodno je provjeriti što je muškarcima najviše seksi, a krećemo od broja deset pa da najvažnijeg prvog mjesta.

Stopala

Puno žena ne voli svoja stopala i vrlo često ih i skrivaju različitom obućom. No, očito postoji nešto vrlo privlačno na ovom dijelu tijela jer su se stopala našla na desetom mjesto ove liste koju je objavio HuffPost. Tko zna možda bi žene trebale ipak više ogoliti stopala i uživati u njihovim tajnim moćima.

Image
Foto: Unsplash

Leđa

Ni leđa nisu nešto o čemu žene često razmišljaju, osim ako se radi o nekom tetoviranom dijelu. Muškarcima su ženska leđa vrlo seksi, a odjeća koja barem malo otkriva ovaj dio tijela svakako će pojačati dojam.

Image
Foto: Unsplash

Trbuh

Sada već govorimo o dijelovima tijela o kojima i žene razmišljaju. Iako se muškarcima sviđa kada je ovaj dio tijela oblikovan to ne znači da mora biti potpuno u mišićima. Žene često ne vole svoj trbuh zbog malog jastučića, ali muškarcima se to sviđa i vrlo im je seksi.

Image
Foto: Unsplash

Noge

Muškarci obožavaju kada žene pokažu noge i to je tako oduvijek. No, žene često misle da moraju biti jako dugačke i vitke, ali to nije to tako. Jači spol voli ženske noge različitih oblika jer jednostavno uživaju u tom dijelu tijela.

Image
Foto: Unsplash

Kosa

Kada se radi o kosi svatko ima omiljenu boju. Neki muškarci obožavaju plavuše, dok će drugi najviše uživati u pogledu na crnu kosu. No, u svakom slučaju kosa je nešto što jako privlači muškarce.

Image
Foto: Unsplash

Osmijeh

Nitko ne može odoljeti osmijehu lijepe žene. Kada se žene smiju pokazuju da su sretne i da uživaju u društvu muškarca, a onda je to još privlačnije. Iako se neki muškarci mogu ponašati strogo, većina njih će se "otopiti" kada vidi osmijeh žene.

Image
Foto: Unsplash

Oči

Kontakt očima izuzetno je važan u ljudskoj komunikaciji, a postoji i ljubav na prvi pogled. Kao i kod kose svatko ima nešto što ga najviše privlače. No, oči su visoko na ovoj ljestvici i muškarcima su jako važne.

Image
Foto: Unsplash

Usne

Usne su također vrlo privlačne, ali muški spol ipak više voli punije usne. Možda to ne moraju biti usne poput onih koje ima Angelina Jolie, ali ipak preferiraju izraženije usne.

Image
Foto: Unsplash

Stražnjica

Sada si sigurno pomislila kako je to očito i kako se radi o stražnjici poput one koju ima Jennifer Lopez. No, muškarci vole ovaj dio tijela, a privlače ih različito oblikovane stražnjice.

Image
Foto: Unsplash

Grudi

Da, možda nije bilo teško pogoditi, ali muškarci obožavaju grudi i nalaze se na prvom mjestu. No, iznenađenje je što to ne znači da obožavaju samo velike dojke, neka istraživanja su pokazala da više vole manje i okrugle grudi. U svakom slučaju sada znamo kako izgleda njihova top lista privlačnosti i možemo pitati svog partnera slaže li se ovim popisom!

Image
Foto: Unsplash