Ne privlači ih

7 najčešćih razloga zbog kojih žene odbijaju analni seks

Na temu analnog seksa napravljena su brojna istraživanja, a otkriveni su i oni najčešći razlozi zbog kojih žene kažu 'ne' analnom seksu

pexels-andrea-piacquadio-3807728.jpg
Foto: Pexels

Bez obzira na to što mislila o analnom seksu, činjenica je da se o njemu sve više govori. Muškarce uzbuđuje i sama pomisao na analni seks, no mnoge žene ga ne žele isprobati ili ga se boje.

Image
Budi i ti za Oscara!

Igranje uloga u seksu: 8 'filmskih' scenarija za spavaću sobu

Čak su i studije pokazale da muškarci i žene imaju različita mišljenja o analnom seksu te se i u njega upuštaju iz različitih razloga. Ako stvarno želiš isprobati analni seks i upustiti se u tu avanturu, onda bi to trebala učiniti s osobom koju voliš. U tom slučaju analni seks može biti uzbudljiv i zabavan.

Image

Međutim, nemoj se upuštati u analni seks iz krivih razloga ili samo zato jer partner to želi. Na temu analnog seksa napravljena su brojna istraživanja, a otkriveni su i oni najčešći razlozi zbog kojih žene kažu 'ne' analnom seksu. Sedam najčešćih razloga zbog kojih većina žena ne želi isprobati analni seks donosimo u nastavku.

Bolno je

Jedan od glavnih i najčešćih razloga zbog kojih žene ne žele pristati na analni seks je upravo taj što se boje da će im biti izrazito bolno i neugodno.

Image
Foto: Pexels

Riječ je o homoseksualnoj žudnji

Još jedan česti razlog zbog kojih mnoge žene odbijaju analni seks je taj što smatraju da je ta vrsta seksa 'rezervirana' samo za homoseksualce.

Image

To ih ne privlači

Mnogim se ženama gadi i sama pomisao na analni seks i misle da je ta vrsta seksa izuzetno odvratna. Ne shvaćaju zašto bi bilo koji muškarac htio staviti svoj penis na to 'prljavo mjesto'.

Image

Besmisleno je

S obzirom na žensku anatomiju, mnoge pripadnice ženskog spola uvjerene su kako im analni seks ne može donijeti užitak pa ni ne vide koja bi bila svrha upuštanja u takvu avanturu.

Image

Nedostatak povjerenja

Još jedan od čestih razloga zbog kojih žene ne žele pristati na ovu vrstu seksa je nedostatak povjerenja u odnosu. Taj razlog je posve opravdan i nijedna žena ne bi trebala dopustiti muškarcu da je nagovori ili prisili na analni seks ako mu u potpunosti ne vjeruje.

Image
Foto: Pexels

Boje se krvarenja

Činjenica je da analni seks može uzrokovati krvarenje, bol i neugodu, osobito ako se izvodi pogrešno. Neke žene naprosto ne žele prolaziti kroz sve to. Nadalje, žene koje se bore s hemoroidima također odbijaju analni seks.

Image
Foto: Pexels

To naprosto nije za njih

I dok neke žene vole analni seks ili maštaju o tome da ga isprobaju, druge ta vrsta seksa nimalo ne privlači. I to je sasvim u redu. Ako to ne želiš i ako misliš da ne bi uživala u analnom seksu, onda je posve opravdano reći 'ne' bez obzira na želje tvog partnera.  

Image

Izvor: Giphy