Za njezin užitak

Finale koje se pamti: Najbolje poze koje garantiraju ženski orgazam

Muškarac i žena su biološki vrlo različiti i zbog toga im različite stvari u seksu više odgovaraju. No da bi oboje maksimalno uživali u seksu dovoljno je osvježiti najomiljenije poze

travis-grossen--CaJIE1MiA4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Seks je zabavan i strastveni dio života, u kojem treba uživati i nerijetko istraživati nove stvari. Igrice, iznenađenja, nove i stare poze - sve je dozvoljeno dok su muškarac i žena zajedno u tome. Naravno nikada ne treba zaboraviti da je seks važan za svaku vezu, ne radi se o broju odnosa, nego o povezivanju para i zbližavanju. To je dio života u kojem postoji samo dvoje ljudi i ništa oko njih nije važno, trenuci kada su sami i samo njihovi.

Image
S godinama je bolje

Sve što nisi znala o orgazmu - neke stvari bi te mogle iznenaditi

Zbog toga nije loše izaći iz komfor zone i isprobati nešto novo ili "osvježiti" najčešće poze. Orgazam je također važan, ali ne bi trebalo o njemu razmišljati samo kao cilju. Nego uz najveći užitak stići do njega. Čak i najosnovniji seksualni položaji mogu dovesti do orgazma.

Ako te zanima koje su poze u seksu najbolje za ženski užitak - nastavi čitati, a gradivo možeš početi ponavljati već večeras...

Tehnika koitalnog poravnanja (CAT)

Klitoris! Mnoge žene upravo stimulacija ovog dijela tijela dovodi do najvećeg užitka. Nije neobično jer klitoris sadrži osam tisuća živčanih završetaka što je otprilike dvostruko više nego što ima glavić penisa. Tehnika koitalnog poravnanja je oblik misionarskog položaja i tako treba započeti. Nakon što se muškarac i žena nađu u njemu, muškarac treba pomaknuti tijelo više odnosno prema glavi žene. Time će korijen penisa biti više kontaktu s njezinim klitorisom. U ovom položaju bolje se kretati kao da se ljulja jer će se time klitoris više stimulirati, piše Bestlifeonline.com

Image
Foto: Unsplash

Oralni seks

Ovo je još jedna od klasičnih mogućnosti stimulacije klitorisa. "Većina žena ne doživljava orgazam samo penetracijom. Ako vjeruješ da je snošaj jedini način da dođeš do orgazma onda trebaš znati da je to mit", objašnjava autorica i seksualna terapeutkinja Carol Queen. Direktna stimulacija klitorisa je pouzdan način da žena postigne orgazam jer oralni seks jamči da će muškarac "pogoditi" mjesto.

'Doggy style'

Mnoge žene najlakše dožive orgazam stimulacijom klitorisa, a to se može kombinirati s penetracijom. 'Doggy Style' je jedan od položaja koji omogućava duboku penetraciju, ali i pruža mogućnost stimuliranja klitorisa i prednjeg dijela vagine. To može činiti sama žena, ali i muškarac može pružiti ruke.

Most

Ako tražite još jednu pozu u kojoj će se postići duboko penetracija i mogućnost stimulacije onda ćete oboje uživati u ovoj pozi. Izgleda kao joga poza, žena je u poziciji "mosta" odnosno leži na leđima, a zatim podigne donji dio tijela prema gore. Muškarac je na koljenima i drži je za kukove i pomaže joj da se lakše drži. Zatim muškarac može sjesti na svoje gležnjeve, a žena može sjesti na njega što će vam omogućiti dodatnu intimnost.

Image
Foto: Unsplash

Lijeni "doggy style"

Ovo je omiljen položaj mnogim parovima, a u njemu svu kontrolu ima muškarac. No i ženi omogućava veliki užitak. Žena treba leći na trbuh s blago podignutom zdjelicom, a zatim se muškarac legne na nju. Nemojte se bojati igrati s različitim tempom kretanja jer neke žene vole snažne i brze pokrete, dok druge vole spore i kružne pokrete. Razgovarajte i isprobajte različite pokrete i brzinu.

"Kaubojka"

Dok par uživa u ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu nad brzinom, dubinom i kutom penetracije. I može zauzeti najugodniji položaj. Muškarac leži na leđima, a žena sjedi na njemu i može se kretati gore-dolje, naprijed-natrag ili kružno (kako joj najviše odgovara). No važno je da muškarac ima slobodne ruke i može prstima stimulirati klitoris ili koristiti igračke. No žena može mijenjati položaje na različite načine. Otići u mačka položaj kako bi bolje stimulirala klitoris. Ili se nasloniti na stopala pa biti u dubokom čučnju što će joj omogućiti novo uzbuđenje. U svakoj pozi muškarac ima slobodne ruke i može uživati u njezinom tijelu i dirati ga na različite načine.

Obrnuta "kaubojka"

Ovo je jedna onih poza koja izgleda pomalo dramatično, ali ovaj položaj ženi omogućuje da kontrolira sve - od brzine od dubine. Osim toga, puno više nego u "klasičnoj kaubojki" žena može kontrolirati kut. Sve je isto kao "kaubojki" samo što je žena okrenuta prema muškarčevim stopalima.

POGLEDAJ VIDEO: BUŠIMO MITOVE O SEKSU