Usudi se

Pokušaj nešto novo: Kama sutra za početnike

Kažeš mu da te zanima Kama sutra, a on ti odgovori da biste sutra mogli na Hrelić na sajam automobila? Ne brini, nije izgubljen slučaj. Bitno je da ga ne prestrašiš. Polako i nježno uvodi Daleki Istok u vašu sobu s ovim Kama sutra pozama za početnike

profimedia-0344638118.jpg
Foto: Profimedia

Ne možeš ga nagovoriti da bar jedan dan u tjednu ne jedete meso, ustvari čak ga ne možeš nagovoriti ni na piletinu i to pohanu jer za njega je kokoš bliža ribi, nego kravi, a ribu jedu vegetarijanci. Čari Dalekog Istoka u vašem krevetu za tebe su nedosanjani san, a za njega u ovu domenu spadaju samo filmovi za odrasle s Azijatkinjama.

Image


Kad bi mu predložila da vodite ljubav četiri dana, ali da se od toga prva tri samo gledate, otišao bi u Abesiniju za avijatičara, a tebe poslao natrag kući mami i tati. On je konkretan čovjek i za njega je seks vrlo konkretan čin. Nema tu điđi-miđi Kama sutra. Ok, za predigru može pasti koja pusa i kompliment na račun tvog dekoltea i guze, naravno, jer nije on mekušac. Da skratimo, jednostavno ti je nezamislivo prakticirati ovu drevnu indijsku seksualnu vještinu sa svojim dragim, a tako bi rado isprobala nešto novo u krevetu i odmaknula se od 'standardnih' položaja u kojem uvijek završite.

Image
Male tajne velikih zavodnica

Probudi Veneru u sebi: S ovim ćeš se trikovima odmah osjećati seksi


Imamo sjajnu vijest za tebe. Kama sutra poze za početnike koje mu možeš "podvaliti" i koje će mu se, sigurne smo, svidjeti. Toliko da ćeš mu nakon seksa bez problema za ručak moći servirati povrće s povrćem.

Lotus


Reci mu neka sjedne na pod ili krevet (bilo bi dobro da je madrac tvrđi) i prekriži noge "po turski". Opkorači ga i sjedni mu u krilo, licem okrenutim prema njemu. Obujmi ga nogama i zagrli rukama. Ovaj udobni položaj vrlo je intiman jer ste jedno drugome u naručju, možete se ljubiti i gledati što je jednako bitno kao i penetracija. U lotusu ti kontroliraš dubinu ulaska i kut pod kojim želiš da je u tebi. Opusti se i uživaj, a on će, među ostalim, uživati i u pogledu na tvoje tijelo i lice. Želite li dodatno začiniti lotus, upotrijebite vibrirajući prsten za penis.

Kako izgleda položaj lotusa u seksu, pogledaj ovdje.

Image

Mlijeko i voda


U ovom položaju muškarac kleči, odnosno sjeda na svoja stopala i širi noge toliko da ti možeš sjesti u njegovo krilo i noge poslati između njegovih nogu. Oboje ste ustvari u istom položaju, samo što je on sjedi na svojim stopalima, a ti na njegovim bedrima. Druga opcija je da, kao što je prikazano na fotografiji, čučneš pred njega. Ruke su mu slobodne pa te može grliti oko trbuha. Za vrijeme penetracije također te može dirati. Kako to izvesti, pogledaj ovdje.

Puž


Slažemo se, nije najseksi životinja, ali jamči vrhunsko seksualno iskustvo i duboku penetraciju. Riječ je o varijaciji misionarske poz, što znači da ti ležiš na leđima, a on na tebi. Privuci noge ramenima, omotaj ih oko njegova struka i čvrsto ga stisni njima. On je u klečećem položaju i prebacuje težinu tijela na svoje ruke koje su smještene kraj tvojih ramena. U ovoj pozi penetracija je vrlo duboka i bilo bi dobro koristiti lubrikant. Kako izgleda poza puža pogledaj ovdje.

Image

Cijepanje bambusa

Ovo je još jedna varijacija na temu, a tema je misionarski položaj. Ležiš na leđima, on je na tebi, jednu nogu digneš u zrak i privučeš ramenu pa položiš na njegovo rame, dok druga leži na krevetu. Ruke su ti slobodne, možeš ga primiti za stražnjicu i diktirati dubinu i tempo penetracije koja je u ovoj pozi izrazito doboka. O bambusu detaljnije ovdje.

Image

Jahačica

Na Zapadu poznata kao obrnuta kaubojka, ova je poza omiljena muškarcima koji nisu ni svjesni da je riječ o kama sutri. Dok leži na leđima ti ga opkorači tako da ti je lice okrenuto prema njegovim stopalima . Ugodno se namjesti na njegov penis i pruži mu nezaboravan pogled na svoju stražnjicu. Lezi na njegove noge i uživaj u seksu. On te može primiti za stražnjicu ili bokove i diktirati tempo. Što šire postaviš koljena to će openetracija biti dublja. Ovdje pogledaj o čemu govorimo.

Image

Poza zeca

I šećer na kraju, poza za malo hrabrije. Ovaj položaj i dalje spada u kategoriju jednostavnijih u Kama Sutri, no za početnike može biti izazovan te traži gipkost aktera. Klekni na pod, a partner neka ti dođe straga, također klekne, primi te za noge (za gležnjeve) i podigne u zrak. Oslanjaš se na ruke, a on straga ulazi duboko u tebe. Ovo je vrlo intenzivna i vrlo atraktivna poza. Pozu zeca pogledaj ovdje.

Image