Muške erogene zone koje vjerojatno ignoriraš tijekom seksa

Želiš li ga izluditi, poigraj se s ovim dijelovima njegovog tijela

Muške erogene zone koje vjerojatno ignoriraš tijekom seksa

Mnogo je tekstova na Internetu o tome kako udovoljiti nama ženama. I činjenica je da smo mi malo kompliciranije po tom pitanju, no ipak ne bismo smjeli zanemarivati niti muški spol.

Kad se govori o muškarcima i seksu, često se javljaju mnoge zablude. I oni vole kada im se udovolji, a ako svom partneru želiš pružiti što ugodnije seksualno iskustvo, u nastavku doznaj na kojih bi se to 8 erogenih zona trebala fokusirati.


Foto: Unsplash

F-točka

F-točka, odnosno frenulum je smješten na donjoj strani penisa, odmah ispod glavića. Na tom se mjestu nalazi jako puno živčanih završetaka i vrlo je senzibilno. Lagana stimulacija i masaža ove točke može tvom partneru pružiti nezaboravno iskustvo.  

shimmer fallback

Tabani

Vjerovala ili ne i tabani mogu biti erogena zona, samo ih treba znati dotaknuti na pravi način. Možda je upravo to jedan od razloga zašto su mnogi muškarci slabi na stopala. Isprobaj mu izmasirati stopala tijekom predigre i oboje biste se mogli jako ugodno iznenaditi.  


shimmer fallback

P-točka

Ova se erogena zona nalazi između testisa i anusa i prava je riznica za erotske užitke. S obzirom na to da je koža u ovom dijelu vrlo tanka i osjetljiva, laganom stimulacijom i dodirima užitak je zagarantiran.


Palci

Sisanje muškog palca možda na prvu zvuči pomalo uvrnuto, no tijekom predigre je sve dozvoljeno, a na ovaj biste načine oboje mogli otkriti jedno posve novo područje uzbudljivih užitaka.  Svakako vrijedi isprobati.

shimmer fallback

Glutealna regija

Gluteusi su mišići stražnjice, a ovo se područje nalazi između bedara i guzice i vrlo je osjetljivo kod muškaraca. Probaj ga lagano poljubiti, dodirivati i činiti mu ostale seksi stvari koje ti u tom trenutku padnu na pamet.  


shimmer fallback

Sakrum

Sakrum je centralni dio zdjelice i smješten je u podnožju kralježnice, a ta zona ima puno živčanih završetaka pa je vrlo senzibilna. Tijekom predigre, možeš mu prstima lagano prolaziti gore-dolje i saznati koliko je osjetljiv u toj zoni.  


shimmer fallback

Bradavice

Muške bradavice isto su vrlo osjetljive pa se možeš malo poigrati njima. Znaš gdje su i kako ih stimulirati pa se nemoj nimalo suzdržavati.


Testisi

I za kraj, još jedna erogena zona kod muškaraca koja je često zapostavljena tijekom predigre. Riječ je o testisima koji su također vrlo osjetljivi, a vrlo laganim dodirivanjem možeš prilično uzbuditi svog partnera.


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.