Zima je idealna za isprobavanje novih stvari

Imamo vruće savjete kako začiniti 'dobri stari 'misionarski

Misionarska poza ne mora biti dosadna i predvidiva. Postoje trikovi koji će je pretvoriti u pravu zimsku poslasticu pod dekom

pexels-pixabay-247908.jpg

Često zanemaren u korist kreativnijih položaja, dobri stari misionarski još uvijek ima mnogo toga za ponuditi i zato ga se ne odriči olako. Ustvari nikako! Želiš li maksimalno povećati užitak u najklasičnijoj od svih seksualnih poza, donosimo ti vruće savjete kako to i učiniti u hladnim zimskim danima.

Image
Svoga tijela gospodarica

6 podcijenjenih tehnika masturbacije koje će začiniti tvoj seksualni život

Image

Misionarski traži minimum aktivnosti - od tebe totalni minimum, od njega tek malo više pa je savršen za duge zimske noći kada vam je oboma najljepše "zbuksati" se pod dekicu i čekati proljeće. S obzirom na to da ste u misionarskom okrenuti jedno prema drugome i dodirujete se cijelim tijelom, doslovce od glave do pete, a pritom se možete grliti (ti njega i nogama i rukama) i milovati, ovo je nedvojbeno jedna od najnježnijih i najintimnijih poza za vođenje ljubavi.

Poravnajte se

Tehnika koitalnog poravnavanja uvela je revoluciju u misionarski položaj i otkrila nam neslućene užitke. Stvar je vrlo jednostavna i bazira se na paroli: Razmišljaj izvan okvira. Ovdje doslovce trebate "izaći iz okvira", odnosno on se treba pomaknuti za par centimetara prema gore, odnosno približiti se tvome licu. U ovom položaju partner se, kako smo rekle, podiže par centimetara prema gore te korijen njegovog penisa sada dodiruje klitoris. Njegova zdjelica u ovom je položaju direktno na tvojoj zdjelici te on svakim pokretom dodatno stimulira tvoj klitoris.

Image

Okrenite se na bok

Umjesto klasičnog penetriranja u kojem partner u tebe ulazi od gore, okrenite se na bok tako da jedno drugome gledate u lice (kada bi mu okrenula leđa našli biste se u pozi žlice, a kada bi i on tebi okrenuo leđa sve što biste mogli je - spavati. Doslovce). Ok, da se vratimo na bok. U ovom položaju prebaci nogu preko njegovog boka, zagrli ga nogom i nježno se nabijaj na njegov penis. Rukama ga zagrli. U ovoj varijaciji misionarskog rasteretit ćeš partnera i omogućiti mu da se odmori nakon napornog radnog dana. Želiš li dodatno začiniti bočni misionarski, šapni mu na uho seksi glasom: "Opusti se i uživaj, ja ću sve raditi".

Image

Igračke

Misionarski je odličan za uvođenje "igrača" s klupe. Vibrirajući prsten na njegovom penisu, hands-free vibrator koji se pozicionira na klitoris, satenska ili svilena traka kojom ti nježno može vezati ruke za uzglavlje kreveta ili pak neka igračkica koju ste vas dvoje izradili u kućnoj radinosti...

Image
Foto: Pexels

Podigni kukove


Podmetni pod zdjelicu i stražnjicu jedan od onih dekorativnih jastučića koje kupuješ svaki put kada zakoračiš u neki od salona s namještajem i detaljima za interijere. Jastučići, šalice i podmetači najučinkovitiji su način da gotovo neokrznutog novčanika izađeš iz tog raja za ljubitelje interijera. Nisi kupila kauč ni novi kuhinjski stol, već samo jedan jastučić. E pa njega podmetni pod guzu kako bi dobila malo drugačiji kut penetracije, a mi ti jamčimo da ćeš pod njim doživjeti nevjerojatne orgazme.

Image
Foto: Pexels

Druge erogene zone

Dok on ulazi u tebe, ti imaš potpuno slobodne ruke koje možeš uposliti tako da draže njegove bradavice ili diraju njegovu guzu ili ga miluju po leđima. Uključi i mozak (najvažniju erogenu zonu!) i prepusti se svojoj prljavoj mašti pa mu na uho šapći prostote kojih bi se sramila u bilo kojoj drugoj prilici. Uživajte u spoju "nevinog" misionarskog (tko bi rekao da će se nevino i seks pomiriti u jednom izrazu) i perverzija za koje si mislila da ne postoje u tvojoj glavi.

Image