Laži me, varaj me: Ova tri horoskopska znaka jednostavno nisu stvorena za monogamne veze

Bilo da osim 'glavnog' partnera traže još jednog ili im pomisao zauvijek biti vezan za jednu osobu zvuči strašno, neki horoskopski znakovi jednostavno trebaju više slobode

Laži me, varaj me: Ova tri horoskopska znaka jednostavno nisu stvorena za monogamne veze

Kada si u potrazi za savršenim partnerom astrologija ti može puno toga reći o njemu. Ako znaš njegov horoskopski znak, možeš otprilike predvidjeti koliko će vaša veza biti uspješna. 

Image

Za njih je ljubav samo igra: Horoskopski znakovi koji su najveći srcolomci


Osim što može reći puno o partneru, horoskopski znak otkrit će puno i o tome kakav će biti tvoj odnos prema vezama. Ako si primjerice Bik, šanse su velike da je monogamija nešto na čemu apsolutno inzistiraš jer voliš stabilnost i sigurnost. Isto je i s Ribama i Rakovima.


Ako su tvoji ili partnerovi stavovi nešto manje tradicionalni i konstantno imaš potrebu u život dovesti i treću osobu, možda je tajna baš u tvom horoskopu. Tri znaka posebno su sklona avanturama i ponekad ih je teško 'vezati' na mjesto. Ako poligamija ili otvorene veze nisu za tebe, možda je najbolje da s ovim znakovima niti ne ulaziš u odnose kako ne bi na kraju svega izašla povrijeđena. 

Ovan

Ovnovi mogu biti u predanoj monogamnoj vezi do kraja života, ali samo ako to svjesno odluče. Njihova strastvena strana često ih vodi prema novim avanturama, kako životnim tako i ljubavnim. Zbog žara prema novim iskustvima i konstantnom gledanju u budućnost i gotovo nikad u prošlost, Ovnovi se znaju naći u nezgodnim situacijama. 

Ono zbog čega su često u potrazi za novim ljubavnim avanturama je i činjenica da im stvari vrlo brzo dosade. Ovan može izgledati kao da je beskrajno zainteresiran za nešto i već idućeg trenutka potpuno promijeniti fokus i interes.

Ako si i sama rođena u znaku Ovna i u potrazi si za avanturama, u tome nema ništa loše ako je tvoj partner toga svjestan. 

Strijelac

Nije ni čudo da je najveći pustolov među horoskopskim znakovima nešto manje sklon monogamiji. Strijelce je na jednom mjestu teško zadržati i fizički, a pogotovo ljubavno. Konstantna želja za novim iskustvima i događajima često ih vodi u novo i neistraženo. 

Idealna situacija za tipičnog Strijelca je otvorena veza u kojoj ima jednog glavnog partnera i nekoliko avantura sa strane. Za takvu vezu potrebno je puno razumijevanja i povjerenja pa zato Strijelci vrlo pažljivo moraju birati svoje partnere. 

Vodenjak

Vodenjak je veliki mislilac među horoskopskim znakovima i njegovi se pojmovi ljubavi i seksa često razlikuju od onih većine društva. Ako nisu potpuno sigurni da je osoba s kojom će ući u vezu savršena za njih, uvijek će tražiti druge opcije na koje se mogu dočekati ako glavna propadne. 

Umjesto emocija, Vodenjake vodi razum i zato neće imati problema s ljubomorom. Seksualna iskustva s mnogo partnera za tipičnog Vodenjaka znače i otvaranje mnogo novih svjetova koje mogu istražiti. Stimuliranje uma i nova iskustva Vodenjak će izabrati prije nego stabilnu monogamnu vezu