Blitzkrieg

Klinč u 'kopči': Seks poza uz koju ti ni jedna druga ne treba

Da se razumijemo, seks poza "kopča" nije jedna od lakših poza i nije za svakoga. Ona traži jake muške ruke, snažnog frajera u kojem krv vrije, osobito ako spadaš u raskošne žene

jonathan-borba-QT3LZgOP7Hc-unsplash (1).jpg
Foto: Unsplash

Seks stojećki spada u one brzinske, kako bismo rekli blitzkrieg akcije u kojima se u trenu "pohvatate" i već idući ne znaš što vas je snašlo. Padate izmoreni na kauč, opijeni užitkom. Brzinski seks, upravo zbog toga ima svojih čari. Nabijen je strašću, energijom, u njemu nema nikakvih kaklulacija, taktika ni suzdržavanja. Ide se odmah i do kraja!

Ako si početnica u svijetu vertikalnog seksa, onda je ovo izvrsna poza za tebe i tvog dragog jer ti uz nimalo prakse, odnosno nimalo prethodnog znanja, jamči užitak. Naime, vrlo je podesiva pa ćeš u njoj postići orgazam, bilo da ti je nužna za njega stimulaciju klitorisa, bilo da voliš senzacije koje ti pruža G-točka.

Image
Ljubavni život

Izabrali muškarci: 7 intimnih poza koje frajeri preferiraju

Image
Foto: Pexels

Da se razumijemo, "kopča" nije jedna od lakših poza i nije za svakoga. Ona traži jake muške ruke, snažnog frajera u kojem krv vrije, osobito ako spadaš u raskošne žene. Od tebe pak zahtjeva snažna bedra kojima ćeš se primiti za njega. U nastavku ti otkrivamo dobrobiti kopče po vaš seksualni život i način kako da ju realizirate. Vrlo jednostavno, vidjet ćeš!

Poza kopče

"Osnove položaja su da muškarac podigne ženu, a ona da omota noge oko njegova struka", objašnjava za portal Woman and Home Massimo Stocchi Fontana certificirani seksolog, seksualni trener i psihoterapeut. "Za dodatnu stabilnost, zagrli ga rukama oko vrata. Dubinu penetracije i tempo u ovom položaju diktira muškarac koji ti pri penetraciji objema rukama drži stražnjicu", dodaje. Ovisno o tome hoćeš li se priviti trbuhom i prsima uz njegov torzo ili od njega udaljiti, ovisit će kut penetracije, a time i stimulacija G točke te izloženost klitorisa podražajima.

Image
Foto: Pexels

Vrlo intiman položaj

Ova poza produbljuje intimnost među partnerima jer jedno drugo gledate licem u lice i možete se ljubiti. Osim toga, želite li, možete se dodirivati torzom. On je u tvom zagrljaju, ti u njegovom naručju. Može li intimnije?

Image
Foto: Pexels

Potpuno mu se predaješ

Ovu vrstu seksa trebali bi prakticirati samo oni partneri koji u potpunosti vjeruju jedno drugome. Ustvari ovo je odlična poza da to povjerenje produbite. Naime, potpuno si u njegovim rukama. On te drži. On kontrolira dubinu penetracije i pazi na tebe. Hoćeš li mu se prepustiti i hoće li opravdati tvoje povjerenje? Seks kao test? Zašto ne?

Image
Foto: Pexels

Dvije muhe jednim udarcem

Nemate vremena i za trening i za nježnosti u spavaćoj sobi? Tko kaže da morate birati između ovih dviju aktivnosti? Poza kopče sjedinjuje ih. Naime, u njoj tvoj partner itekako trenira ruke, ali i noge i trbušni zid te guzu, dok ti radiš na jačini svoji bedara, ruku i trbušnjaka. Ne zaboravi da je ovdje riječ i o snazi i o kardio vježbanju. Oboje ćete se dobro oznojiti, a za nagradu dobivate orgazam koji ćete dugo pamtiti.

Image