Odaju ga

Kad muškarac zavoli: Pet znakova da mu je ozbiljno stalo do tebe

Iako muško-ženske odnose mnogi smatraju kvantnom fizikom, ipak postoje neki jasni znakovi da je muškarcu stalo i da vidi budućnost s tobom

edward-cisneros-WVG69HbLY_s-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Jedna od vječno aktualnih pitanja jest: 'Je li mu stalo?' Od trenutka kad shvatiš da bi između tebe i tog muškarca moglo biti nešto više, mnoge žene razmišljaju misli li i on isto. Naravno, ključ svega je komunikacija jer od pretjeranih analiza nemaš neke koristi. Uz to, otvoren razgovor eliminira nesporazume i nejednaka očekivanja.

Image
Ljubav bez ograničenja

Bezuvjetna ljubav: Pet znakova da te ON voli baš takvu kakva jesi

Svatko definira i pokazuje ljubav na svoj način, a potrebno je vrijeme kako bi početna strast prešla u zaljubljenost pa tek onda u ljubav. Iako je suludo nekome reći da ga voliš nakon tri susreta, moguće je znati bismo li se htjeli više upoznati i zbližiti se s tom osobom.

Kako vrijeme protječe, muškarac bi svojim riječima i gestama mogao pokazati da mu je stalo. Obrati pažnju na ovih nekoliko znakova. Naravno pod uvjetom da ne laže - a o takvim ćemo frajerima u nekom drugom tekstu.

shimmer fallback

Dakle, što čini muškarac kojemu je stalo?

Trudi se biti boja verzija sebe

Kad je muškarcu stalo, on bi se mogao truditi biti što je moguće bolja osoba. Vidi da bi s tobom mogao provesti duže vremena pa nastoji prihvatiti svaku tvoju kritiku, pohvalu, ali i pamtiti detalje. Muškarac kojemu se sviđaš slušat će te i pamtiti ono što govoriš. Jer se želi emocionalno zbližiti s tobom.

shimmer fallback

Cijeni te

Sluša što govoriš, poštuje te, ima iskrene namjere… Žene vole samouvjerene muškarce koji znaju što žele i čije se riječi poklapaju s djelima. Poštovanje je stup svakog zdravog odnosa, a frajer koji te doista cijeni zbog toga što jesi to će i pokazati. U njegovim očima možeš vidjeti da to zaista misli, a način na koji te dodiruje mogao bi ti otkriti da mu je stalo. Onaj muškarac kojemu značiš uživat će s tobom. Ne samo da ćete uživati u seksu nego i u dodirima, zagrljajima i kvalitetno provedenom vremenu. Takvi se iskreni muškarci ne libe pokazati svoju ranjivost i ne pretvaraju se.

shimmer fallback

Želi te uključiti u svoj život

Muškarac kojemu značiš govorit će ti o svom danu, obitelji i prijateljima. Za njega nećeš biti 'tamo neka' ili 'prijateljica' nego osoba s imenom. Nastojat će te informirati o planovima i uključiti te u njih. Kako veza napreduje mogli biste sve više cijeniti izlete, ali i vikende za opuštanje. S vremenom će te graditi povjerenje, no znati da te simpa frajer sluša i s tobom dijeli detalje iz života, osjećaje i brige, znak je da mu značiš.

shimmer fallback

Potpora ti je

On nije netko tko te se sjeti jednom u dva tjedna. Njega zaista zanima kako si i kako napreduje projekt na poslu. Potiče te i ohrabruje te se veseli tvom napretku. Muškarac kojemu značiš htjet će da budeš sretna i uspješna i u tom te neće ograničavati.

shimmer fallback

Vidi se s tobom u budućnosti

Ludo je i zabrinjavajuće kad muškarac nakon dva spoja kaže da s tobom želi obitelj - s takvima treba oprezno. No vidiš li da vaš odnos teče postepeno i prirodno te da sve češće koristi riječ 'mi' i promišlja o budućnosti, ne moraš puno razmišljati. On se s tobom vidi dugoročno i želi biti dio tvog života.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.