Idealan partner

9 znakova koji ti jasno pokazuju da si našla dobrog muškarca

Bez obzira koliko životog i ljubavnog iskustva imaš, kad upoznaš novog muškarca u svom životu ponekad nisi sigurna je li on doista tako dobar kako se čini ili se samo pravi da je takav. Ako tvoj frajer posjeduje neku od ovih devet osobina, možeš biti sigurna da će biti dobar partner

pexels-dziana-hasanbekava-6401656.jpeg
Foto: Pexels

Kada tragamo za ozbiljnim partnerom za dugoročnu vezu ili brak, među najvažnijim osobinama su nam ljubaznost i altruizam. Unatoč tome, žene često završavaju s lošim muškarcima.

Image
Ljubavni problemi

Razmišlja o prevari? 6 znakova da tvoj partner mašta o drugoj ženi

Nameće se pitanje zašto žene uvijek biraju pogrešne muškarce, a ostavljaju one dobre?  Prema mišljenju stručnjaka za veze, najveći je problem u tome što ljudi danas imaju iskrivljene ideale o odnosima i mnogi nisu ni svjesni kako bi zdrava veza trebala izgledati.

Da bismo to razjasnile, u nastavku ti donosimo popis nekih od najvažnijih osobina koje dobri muškarci posjeduju i na koje bi se trebala fokusirati prilikom potrage za idealnim partnerom. Ako u odnosu primijetiš ovih devet znakova, možeš biti sigurna da će tvoj muškarac biti dobar partner. Nemoj ga puštati!

Uvijek te podržava

U zdravoj vezi, vrlo je važno da partneri podržavaju jedno drugo. Bez obzira na to jesu li tvoji snovi vezani uz privatni život ili karijeru, pravi partner uvijek će biti uz tebe i poštivat će tvoje želje. On će te tjerati dalje kada poželiš odustati i biti uz tebe na svakom koraku te slaviti s tobom sve tvoje pobjede, bile one male ili velike.

Image
Foto: Pexels

Trudi se kako bi zadobio tvoje povjerenje

Dobar muškarac će željeti da se uz njega osjećaš sigurno, ugodno i samouvjereno, a da bi to bilo moguće, važno je u odnosu izgraditi povjerenje. Upravo je povjerenje temelj na kojem se gradi zdrava veza i preduvjet je za ljubav i poštovanje. Pravi partner će znati da se povjerenje ne javlja preko noći, već ga treba zaslužiti, a potom i zadržati.

Image
Foto: Pexels

Uz njega se uvijek osjećaš prekrasno

On zna kako učiniti sve da se osjećaš posebno. Način na koji te gleda, dodiruje i tretira. Uvijek ćeš mu biti privlačna, bez obzira na to jesi li u trenirci ili večernjoj haljini i to će ti jasno dati do znanja. Dobar muškarac zna, kada nekoga zaista voliš, trebaš ga prihvatiti cijelog – sa svim manama i nedostacima.

Image
Foto: Pexels

Dok si s njim, osjećaš se sigurno

Muškarci u sebi imaju urođenu potrebu da zaštite ženu koju vole. Ako mu je važno da se uz njega osjećaš sigurno, to je jasan znak da mu je do tebe zaista stalo. I ako se ti uz njega osjećaš zaštićeno i ugodno, onda si bez imalo sumnje s pravim partnerom.

Image
Foto: Pexels

Nikad ne prelazi zdrave granice

Posve je normalno da će se u vezi prije ili poslije pojaviti nesuglasice ili svađe. Ako se čak i tijekom svađa prema tebi ponaša pristojno te pazi na svoje reakcije, to je svakako znak da je riječ o dobrom čovjeku. I ono najvažnije, dobar muškarac prema tebi nikad neće biti nasilan ili te zlostavljati na bilo koji način. Ako se to dogodi – bježi od njega glavom bez obzira.

Image
Foto: Pexels

Stalno se trudi biti bolji

Bilo da se radi o učenju novih stvari, razvijanju nekih novih vještina ili čitanju knjiga, dobar muškarac stalno će biti spreman raditi na sebi kako bi postao bolji i kako bi zadržao tvoju pažnju. On će te stvari raditi za sebe, ali svjestan i činjenice da će se to pozitivno odraziti na vaš odnos.

Image
Foto: Pexels

Ne boji se izraziti svoje emocije

Zna se da muškarci, u usporedbi sa ženama, teže izražavaju svoje emocije i da im treba malo više vremena da bi se otvorili. Kada uz sebe imaju pravu ženu, koju zaista vole, muškarci će biti spremni pokazati svoje osjećaje i svoju ranjivost. Dobar partner pred tobom neće imati tajne niti pak skrivati svoje osjećaje.

Image
Foto: Pexels

Iskren je

Uz povjerenje, iskrenost je još jedan vrlo važan preduvjet za izgradnju zdravog odnosa. Kada gradi temelje za sretnu vezu, dobar muškarac zna da je iskrenost uvijek najbolja strategija.

Image
Foto: Pexels

Spreman je biti uz tebe, bez obzira na sve

Kada muškarac voli ženu, on će biti spreman biti uz nju uvijek – i u dobrim i u lošim trenucima. Svaki par se prije ili kasnije mora suočiti s brojnim izazovima ili neočekivanim i situacijama. Ako te partner zaista voli, on će ostati uz tebe bez obzira na sve. Dakako, uz pretpostavku da ćeš se ti na isti način odnositi prema njemu.

Image
Foto: Pexels