Kako ga suptilno potaknuti da te konačno zaprosi

Prvo trebaš ustanoviti spada li tvoj dečko u kategoriju vječnih neženja

Kako ga suptilno potaknuti da te konačno zaprosi

Već ste godinama cura i dečko, dijelite stan, imate i zajedničkog psa. Sve tvoje prijateljice već su se udale, a rodbina ti se već popela na glavu pitanjima. Već neko vrijeme zamišljaš se u vjenčanici iz snova (priznajemo, neke od nas i od malena), sastavljaš u glavi popis gostiju i tajno surfaš dvorane i restorane za vjenčanje- no on nikako da konačno izgovori to pitanje. I što sad? Donosimo ti nekoliko savjeta kako da svog dečka potakneš na zaruke... Suptilno, naravno.

No, prije svega trebaš se zapitati jedno- je li tvoj dečko spada u tvrdokornu kategoriju vječnih neženja? Jer ako je tako, nećemo gubiti vrijeme. Dakle, je li on jedan od onih koji naglo mijenja temu čim se spominje tema vjenčanja, iako se radi o vjenčanju prijateljice tvoje rođakinje iz Kanade? Izbjegava odlaske na svadbe kao najgoru kaznu? Sažalno govori o prijateljima koji su se oženili? Ili ti je jasno dao do znanja kako brak za njega jednostavno nije opcija? U tom slučaju, morat ćeš se pomiriti s tim ili razmisliti o budućnosti vaše veze.

Za sve ostale slučajeve, ako ste u dugogodišnjoj vezi , a ti još nemaš prsten na ruci, vrlo je vjerojatno da je tvoj dečko pasivan, lijen, pomalo prestrašen, spor ili kombinacija svega toga- i tu ima nade. No, ključno je da tvoj dragi ne osjeti nikakav pritisak- neka mu se na kraju učini da je sam došao na tu ideju.

1. Top tema- vjenčanja

Često pričaj o vjenčanjima svojim prijateljica i prijatelja, poznanika, rodbine- neka osjeti da rado govoriš o tome i da ne možeš prikriti uzbuđenje. Ista stvar za same zaruke, podijeli s njim radost zbog svake svoje kolegice s posla koja je dobila zaručnički prsten. Pokaži mu i fotke s Facebooka.

shimmer fallback2. "Kakav prekrasan prsten!"

Zaustavi se pored svakog izloga zlatarne podijeli s njim očaranost prstenjem koje si ugledala u izlogu. Pokaži mu koje ti se posebno sviđa i pitaj ga za mišljenje. Korak dalje: pitaj ga bi li pričekao da isprobaš kako ti stoji.

3. Romantične komedije su tvoj veliki saveznik...

A pogotovo one koje završavaju velikim bijelim vjenčanjem! Gledajte takve filmove supa, često i prati njegove reakcije.

shimmer fallback4.Otvoreno mu reci da si spremna na sljedeći veliki korak

Ok, ovo možda i nije previše suptilno, ali ne moraš reći na koji korak misliš. Dovoljno je da podijeli s njim kako osjećaš da je došlo vrijeme za stepenicu više u vašoj vezi- nadajmo se da to neće hvatiti pogrešno i vratiti se kući s novim kućnim ljubimcem.

shimmer fallback5. Ženski pakt

Ovo je možda pomalo zločesto, ali ako tvoj dragi ne reagira na prethodne pokušaje, preostaje ti još udružiti se s nekom od njemu bliskih ženskih osoba- mamom, sestrom ili najboljom prijateljicom. Ako su ti sklone, one bi ga možda lakše mogle potaknuti da konačno klekne i postavi veliko pitanje koje toliko želiš čuti. Samo, zamoli ih da ne budu previše napasne i dosadne- ne zaboravi, ne želimo da se osjeća stjerano u kut.

Nešto od ovoga moralo bi upaliti. A ako si moderna žena koja nije sklona igricama, naprosto preuzmi stvar u svoje ruke i, zašto ne - zaprosi ti njega!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.