Ultimativni hit!

Jesi li isprobala 'coconut' trik pod plahtama?

Prije, no što pustiš mozak da podivlja pa od želje za orgazmom doleti do nutritivnog sastava uvozne, kupovne marmelade, baci mu kost! Pokušaj hit coconut trik

pexels-cottonbro-4631069.jpg
Foto: Pexels

Internet je čudo! Svašta ćeš pronaći u njegovim bespućima. I dobrog i lošeg, i hrpu gluposti, ali i praktičnih, vrijednih savjeta. Jedan od njih, iako se na prvu čini kao notorna glupost, je savjet iz domene "slobodno vrijeme", a odnosi se na seksualne aktivnosti. Postao je viralan na Twitteru, a potom se proširio i po ostalim društvenim mrežama.

Image
Recimo im doviđenja!

5 mitova o seksu koje treba zauvijek raskrinkati

Nesicrpan je izvor za meme, ali i vrlo korisna stvar za primijeniti u ključnom trenutku - kada se nalaziš u pozi kaubojke, a umjesto da se usredotočiš na užitak, kako njegov tako i tvoj, mozak ti krene redom vrtjeti totalno neprimjerene misli poput: "Joooj, gleda mi u podbradaaak i u nosnice!, Joooj, kako mi izgledaju grudi iz njegove pespektive?! Joooj, ne mogu uvući trbuh više, nego što jesam. Skače mi salo!, Zbog sala mi pupak izgleda kao krafna s rupom! Ne smijem više jesti krafne!, Zaboravila sam kupiti marmeladu, a večeras planiram raditi palačinke. Dokad radi dućan? Mijenjali su radno vrijeme neki dan. Zdravije su palačinke od krafni, zar ne? Marmelada ima definitivno više voća od čokoladnog namaza… Jooj teško mi držati ritam, a on ima ritma, sigurno mu to smeta sad…, Kako ono ide ona pjesma?, Joooj, bole me bedra od skakanja… valjda će u roku od odmah predložiti da odemo u misionarsku?", itd., itd.


E sad, prije, no što pustiš mozak da podivlja i od seksa dođe do nutritivnog sastava kupovne marmelade, baci mu kost! To bi u ovom slučaju značilo - daj mu riječ kojom će se pozabaviti dok ti jašeš prema orgazmu. Čarobna riječ je coconut, odnosno kokos. Mislim da će upaliti i na lijepom našem hrvatskom. Pokušaj, dok si u pozi kaubojke kukovima "izgovoriti" coconut ili kokos. Ako se odlučiš za coconut, bit će senzualnije, ima viš slogova i prostora za manevar, odnosno pokrete. Ako se odlučiš za kokos ubacuješ u petu, odnosno u galop - ipak si na konju! Ponavljaj u sebi i sa svojim kukovima "ko-kos!", "ko-kos!, "ko-kos!". Jamčimo ti da ćeš uhvatiti ritam, podivljati, opustiti se i doživjeti ograzam kakav nikada dosad nisi i to pred očima svog dragog koji će eksplodirati od užitka dok te bude gledao kako speluješ kukovima. Osim toga, toliko ćeš se istrošiti da ćeš moći bez grižnje savjesti pojesti i četiri velike krafne.

I to nije sve! Sada zvučimo kao TV prodaja, no prava riječ, u ovom slučaju coconut, ima zaista magičnu moć. Kad se dragi spusti dolje u želji da te oralno zadovolji, šapni mu je na uho. Neka jezikom, baš kao što si i ti kukovima, izgovara co-co-nut...

Eto, toliko za danas danas. Čini se kako se u i seksu treba držati do riječi.