Novi izazovi

Za one najhrabrije: Izazovne seks poze koje će te lansirati u 'vrhunce'

Neke od ovih poza mogu ti pružiti neopisivi užitak koji do sada nisi iskusila, neke će te zabaviti, a istraživanje seksualnosti sa svojim partnerom definitivno će podići vaš odnos na višu razinu

pexels-jennifer-murray-1067194 (1).jpg
Foto: Pexels

Iako se volite jednako kao i prvi dan i sve savršeno funkcionira, ako ste već dulje vrijeme u vezi ili braku znaš i sama da je seks s vremenom postao predvidljiv (da ne kažemo dosadan). To je prirodna pojava i nije sama po sebi razlog za zabrinutost, ali ljudski um teži zabavi i novim stvarima u svim životnim segmentima pa tako i u seksu. Uvjet je samo da ste otvoreni i željni novih izazova.

Image
Za oralni užitak bez premca

Seksi 'vodoinstalater': Poza koja će vas oboje dovesti do višestrukih vrhunaca

Osim što mogu biti zanimljive i pune iznenađenja, nove, malo više zahtjevne seks poze mogu unijeti puno pozitivne energije u vašu vezu jer će probuditi zaigranost i jaku želju za intimnošću. Neke teže izvedive poze mogu ti pružiti neopisivi užitak koji do sada nisi iskusila, neke će te zabaviti, a neke ti možda neće odgovarati.

Image

Važno je znati da nisu sve poze adekvatne za baš sve tipove tijela i preferencije. Ali jedno je sigurno, istraživanje seksualnosti sa svojim partnerom podiže vaš odnos na višu razinu, pa ako te zanima kako dodatno zapaliti vatru, donosimo ti nekoliko izazovnijih seks poza koje će te dovesti do nezaboravnog vrhunca.

Leptir poza

Ova poza je idealna zamjena klasičnoj misionarskoj pozi, taman ono što vam treba da začinite igre pod plahtama. potpuno je podređena ženama, a izvodi se tako da žena leži na leđima i raširi noge koje su ispružene u vis. Muškarac klečeći ispred nje kontrolira brzinu i dubinu. Ova poza omogućuje duboku penetraciju, stimulira G-točku i klitoris pa će ti pružiti nezaboravno iskustvo, a mogu ju izvesti i oni koji nisu skloni velikim akrobacijama.

Image
Foto: Pexels

Lice iznad lica

Za ovu nesvakidašnju pozu neka partner legne na pod, a ti legni na njega okrenuta leđima (isto kao što je i on legao na pod). Za dodatno pojačavanje strasti, partner te može ljubiti po vratu i leđima za vrijeme penetracije. Ova poza idealna je za žene jer kontroliraju brzinu i dubinu penetracije i imaju potpunu kontrolu nad seksom što može dodatno podići uzbuđenje.

Image
Foto: Pexels

Sjedeće tačke

Za vožnju ovih tački bit će potrebno malo snage u rukama pa će se konačno isplatiti svi oni sati u teretani. Iako fizički vrlo zahtjevna, ova poza će te raspametiti, a možeš ju probati stojeći ili sjedeći. Ako se odlučiš za stajaću varijantu, potrebno je postaviti se u pozu kao za stoj na rukama. Tvoj partner će ti podići noge u zrak i potpuno kontrolirati penetraciju. U sjedećoj varijanti tvoj će partner morati sjesti na rub kreveta, stolca ili kauča, a ti ćeš sjesti na njega okrenuta leđima. Iz tog položaja spusti ruke na pod tako da ti noge ostanu uz partnerove kukove. Ovo je definitivno poza u kojoj će on uživati jer ima slobodan pogleda prema tvojoj guzi i najvažnijoj erogenoj zoni.

Image
Foto: Pexels

Stajaći 69

Ova poza je u rangu onih kakve viđamo u porno filmovima, a za nju bi bilo dobro da imaš izdržljivog frajera koji će te moći podići i okrenuti naopako. Kako bi vam bilo lakše može te prisloniti na zid i igrice mogu početi. U ovoj pozi muškarac te može doslovno 'pojesti', a to će iskustvo biti nešto sasvim novo s obzirom na to da si naopako. Osim fizički snažnog muškarca potrebno je imati i jak želudac jer nije lako 'visiti' s punim ustima.

Image
Foto: Pexels

Poza škare

Ova poza omiljena je jer omogućuje da se tvoje i partnerove genitalije nalaze vrlo blizu i idealna je za vruću predigru. Ima više načina na koji se može izvoditi, ali za vrući seks s dugom predigrom najbolje je da oboje legnete na bok i savijete noge u koljenima. Jedna ruka neka bude skvrčena u laktu ispod tijela za pridržavanje a druga je slobodna za prljave igrice. Škare su omiljena poza koja omogućuje i penetraciju i dodirivanje i masturbaciju.

Image
Foto: Pexels

'L' poza

Ova zanimljiva poza mogla bi biti primamljiva i onima koji nisu zainteresirani za velike ekshibicije. Izvodi se tako da žena legne na rub kreveta u obliku slova L. Važno je da leđima i guzom bude okrenuta prema rubu kreveta kako bi joj partner mogao prići straga. Užitak je zagarantiran jer ova poza dozvoljava duboku penetraciju, a tvom frajeru ostavlja slobodne ruke da se poigra s tvojim tijelom.

Image
Foto: Pexels