Igrači s klupe

Poze kao stvorene za isprobavanje 'igračaka' za odrasle

Zašto i i vibrator ne uključiti u seks? Nitko se ne bi trebao osjećati ugroženim. Štoviše, igračke za odrasle itekako mogu biti začin seksu

womanizer-toys-3GP5Gp28qAA-unsplash.jpg

Maštaš o trećem ili trećoj u krevetu, no ne usudiš se predložiti pojačanje svome partneru, što zbog straha da ne prijeđete granicu nakon koje nema natrag, da se on ne zaljubi u susjedu koju ste uvukli pod svoje plahte ili pak ne naljuti jer si predložila da pozovete "na kavu" zgodnog poštara koji vam je neprestano na vratima jer ne možeš odoljeti popustima pa stalno online "peglaš" karticu?

Image
Počasti ga najboljim orgazmom na svijetu

10 seksi trikova uz koje će njegov orgazam biti još bolji i intenzivniji

Image
Foto: Unsplash

Ako je tako, imamo odlično rješenje za tebe. Istina, radi se o kompromisu, no vjerujemo da će te ovaj igrač s klupe oduševiti kada vidiš što sve umije.
Na koncu ćeš imati "i ovce i novce" - trećeg u krevetu, a opet će sve ostati između vas dvoje. Predlažemo ti u nastavku nekoliko poza koje su savršene za angažiranje trećega, u ovom slučaju seksualne igračke - vibratora, analnih kuglica, prsten za penis ili nečeg drugog.

Misionarska poza

Krenimo od osnova. Misionarska poza je sam temelj seksa, početna točka, a ponekad i jedina jer je toliko dobra da će ispuniti sve tvoje potrebe. Želiš li je podići na višu razinu, natakni na dragog vibrirajući prsten. Vibracija koju ćeš osjećati dok prodire u tebe pojačat će užitak, a ni on neće ostati "kratkih rukava". Osim što će također osjećati dodatne podražaje, prsten će usporiti dotok krvi u penis, zbog čega će njegov vlasnik moći dulje izdržati. Kako bi prsten samo skliznuo na penis, koristite lubrikant. Njega nikada previše u seksu.

Image

Obrnuta kaubojka

To je poza u kojoj si na njemu, ali si mu okrenuta leđima. Sada je vrijeme da u igru uvedete igrača s klupe pa neka to bude čep za anus. Tvoj anus. U savršenom si položaju da ti ga partner stavi u stražnjicu. Za razliku od vagine, anus se ne podmazuje sam zbog čega ni ovdje ne biste trebali štedjeti na lubrikantu. Prilikom umetanja analnog čepa osjetit ćeš užitak jer je anus prožet završecima živaca. No, bitno je da se stvari odvijaju polako, odnosno da partner ne žuri. Trebao bi osjećati tvoje tijelo i djelovati u skladu s njim. I zadnje, ali ne manje bitno, za stražnjicu koristite samo predmete koji imaju proširenje na kraju kako se zaista još netko ne bi morao uključiti u vašu akciju, a pritom mislimo na nekog "sretnika" s hitne koji će iz tvoje stražnjice vaditi onog igrača s klupe.

Image

Kaubojka

U ovom položaju ti si na njemu, gledate se oči u oči. Ovo je savršena poza da ti partner vibratorom stimulira klitoris jer mu je nadohvat ruke. Također, vibratorom ti može stimulirati i bradavice. Osim toga u kaubojki možete koristiti i prsten za penis. Dva dodatna igrača - nije mala stvar.

Image
Foto: Unsplash

Doggy iliti dva igrača malo jača

Doggy je položaj koji obožavaju muškarci, a ni ženama nije mrzak iako u njemu nema stimulacije klitorisa. Kako bi ipak i klitoris uključili u igru, posegnite za vibratorom. Dugi, fleksibilan vibrator najbolji je izbor. Njime će tvoj partner lako doći do klitorisa. Osim njega, u ovom položaju možete upotrijebiti i čep za ugodnu analnu igru​. Partner ti može umetnuti čep tijekom predigre ili kasnije. Kada god ti paše. Naravno, ne zaboravite koristiti lubrikant.

Image
Foto: Unsplash

Žlice

Na boku ste, ti ležiš ispred njega, okrenuta mu leđima, ali dodirujete se cijelim tijelom i to ovaj položaj čini izuzetno ugodnim i intimnim. Izvrstan je za vaginalnu penetraciju, a i za stimulaciju klitorisa prstima. Kako biste začinili ovu pozu, isprobajte vibrator naprstak, koji će na prst nataknuti tvoj partner, a ti ćeš uživati.

Image
Foto: Unsplash

Oralni seks

Oralni seks nije samo vrsta predigre, već užitak sam po sebi kojizaslužuje vašu pažnju i angažman. Želite li ga začiniti, uključite u njega vibrator i/ili masažer za prostatu, ovisno o tome tko je na redu da uživa. Eksperimentirajte s različitim položajima, igračkama i kombinacijama položaja i igračaka kako biste jedno drugo doveli do nezaboravnih orgazama.

Image
Foto: Unsplash