Ideje sitnih poklončića za Valentinovo

A ovaj put darujemo i mi vas, drage naše žene...

Ideje sitnih poklončića za Valentinovo

Obilježavate li Valentinovo? Ili ste među onih ljudima kojima je to još jedan kvazi-blagdan? O Valentinovu svatko ima svoje mišljenje, međutim, kako god da razmišljate, sigurni smo da vam neće teško pasti ako dobijete neki poklon od srca od osobe koju volite. Ili da ga vi poklonite osobi koju volite. 

Najljepši su oni pokloni koji su birani od srca, slažete se? A upravo za takve poklone donosimo vam ideje. Nemojte obilježavati Valentinovo pristupom da je to samo još jedan dan u godini kada morate potrošiti brdo novaca i dokazati se što većim, boljim i skupljim poklonom. Birajte od srca – ako to značio i cvijet, ljubavna poruka ispisana na komadiću papiru koja će vas dočekati prije posla na kuhinjskom ormariću ili pak najdraža čokolada. 

Kako bi ovo Valentinovo bilo potpuno i vama, drage naše čitateljice, pripremili smo mali poklončić! Prijavite se!


Iznenadite ga večerom kod kuće

Zašto večera koju sami pripremite ne bi mogla biti prekrasan poklon? Ono što je najvažnije, bit ćete zajedno, a nakon večere pustite mašti na volju – gledanje omiljenog filma, slušanje pjesama ili pak jednostavno pravac spavaća soba i uživajte jedno u drugome.

Ljubavne poruke

I muškarci vole biti iznenađeni, to je činjenica. I njima je potrebno s vremena na vrijeme pokazati ljubav. Malim, slatkim porukama to ćete uspjeti. Ostavite ih na više mjesta u stanu tako da iznenađenje puno potpuno kada ih pronađe. Što ćete napisati, ostavljamo mašti na volju.

Poklonite mu personaliziranu stvar

Primjerice, privjesak za ključeve od auta. Birajte neki po njegovom ukusu, a ono što je bitno da je personaliziran i da se zna zašto je napravljen za vašeg dragog. Tako će se sjetiti vas svaki put kad u ruke uzme ključeve.

Priuštite mu masažu

To ne znači da striktno morate uplatiti masažu u kozmetičkom salonu. To znači da ćete ga masirati eteričnim uljima ili kremama po želji.. A vjerujte, to može biti i odlična predigra!

Zajednička kupka

Mirisna kupka u kojoj ćete zajednički uživati može biti poklon kojeg će poželjeti svakog Valentinova. A isto tako i vi, vjerujte. Opustite se, napunite kadu i jednostavno – uživajte.

Ispecite mu najdražu tortu ili kolače

Ako obično torte ili kolače pečete samo za rođendane ili ih pečete jako rijetko, ovo je odlična prilika ga time iznenadite. Pogotovo ako je ljubitelj slastica, a vi znate koje su mu omiljene. Vjerujte da će biti iznenađen i sretan!


Osim ideja koje smo naveli, predlažemo vam ako ste u mogućnosti da taj što više provedete zajedno. Tako biste mogli maksimalno uživati jedno u drugome, doručku u krevetu, višesatnom maženju i drugim stvarčicama koje inače ne radite tako često. To će biti vaš "poklončić" - od vas njemu i od njega vama!


Foto: Pixabay.com

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.