Do savršenih orgazama u karanteni i to - solo

Moraš biti sama u vrijeme dok traje pandemija, no to ne znači da si osuđena na život bez seksualnog užitka

Do savršenih orgazama u karanteni i to - solo

Moraš biti sama u vrijeme dok traje pandemija, no to ne znači da si osuđena na život bez seksualnog užitka. Štoviše, možeš ga usavršiti uz pomoć seksualne terapeutkinje Shan Boodram koja je za portal MadameNoire otkrila ženama nekoliko vrlo korisnih trikova, odnosno pokazala im kako da iskoriste postojeće resurse za svoje dobro. 

Image

Jesi li čula za orgazam bradavica? On postoji i svatko ga može postići


Image


(FOTO: Pixaby)

  • Voda 


Natjeraj vodu na svoj mlin. Ako imaš kadu, napravi si kupku, uživaj u njoj, opusti se,a onda pusti mlaz vode i pokušaj namjestiti stražnjicu pod slavinu tako da ti mlaz pada od anusa prema klitorisu. Probaj odgovara li ti više direktan podražaj na klitoris ili indirektan. Neke žene imaju izuzetno osjetljiv klitoris i jednostavno ne podnose direktnu stimulaciju. 

Ako ti glava tuša ima nekoliko opcija - prava si sretnica. Isprobaj ih sve, no Shan je sigurna da će te mlaz koji oponaša slavinu dovesti do vrhunca. Nevjerojatno koliko malo ti treba za savršen orgazam, a sredstvo kojim ćeš ga postići već odavna je u tvojoj kupaonici.


(FOTO: Pexels)

Image
  • Kokosovo ulje 


Priušti svom intimnom području masažu. Pritom koristi kokosovo ulje čiji je pH primjeren toj zoni na tijelu. Masiraj stidne usne, klitoris, masiraj bedra, trbuh. Prepusti se svojim rukama. One najbolje znaju što ti paše i uživaj. Ako nemaš kokosovo ulje poslužit će maslinovo, avokadovo ili lubrikant.

Seksualni užitak je i više, nego dobrodošao u vrijeme kada si uskraćena za fizički kontakt. Štoviše, on je jedan od bitnih elemenata brige o sebi. Oslobađa od stresa, izuzetno učinkovito opušta i ublažava bolove te podiže raspoloženje jer se tijekom orgazma u tijelu pojačano luče oksitocin i endorfin, hormoni sreće i zadovoljstva. 

Osim toga, pokušaj održati privid normalne situacije, odnosno koliko god možeš, čini stvari koje bi činila i inače i upravo one pomažu da ostaneš psihički stabilna. 

Primjerice, umjesto druženja u parku, kafiću ili kod prijatelja doma, s njima se družiš preko društvenih mreža. Intimnija druženja su isto tako izvediva. Nazovi dečka, ako ga imaš  i neka razgovor ode u malo delikatnijem smjeru. Prepusti se maštanju. 

Opusti se i uživaj. Svi uvjeti su zadovoljeni  - neće ti nitko upasti u sobu, a vremena ima. Sve je spremno da sebi priuštiš nezaboravno iskustvo i ponoviš ga što prije.