Čitaj ga kao otvorenu knjigu

Obrati pažnju na ova 4 suptilna znaka da frajer s tobom ne misli ozbiljno

Može te zavlačiti samo ako mu to dopustiš. Ne dozvoli da te zalude njegove plave oči ili priča koju ti prodaje. Čitaj između redaka i pobrini se za sebe. Ne pristaj na ništa manje od kvalitetne. zdrave veze u kojoj ćeš mu biti na prvome mjestu. Naravno, i on tebi

pexels-andrea-piacquadio-842811.jpg
Foto: Pexels

Umjesto da na njega potratiš godine (to što ne misli ozbiljno ne znači da te nije kadar zavlačiti beskrajno dugo), nauči čitati između redaka i ostavi ga dok je vrijeme pa svoju sreću potraži na nekom boljem mjestu. Stvarno je šteta trošiti energiju i živce uzalud te ljubav davati osobi koja je ne zaslužuje.

Image
Foto: Pexels
Image
Slažeš li se?

Bez ova tri ključna faktora - vaša veza neće uspjeti

Osim što bi te mogao povrijediti, mogao bi učiniti da više ne vjeruješ u ljubav i da postaneš nepovjerljiva prema svim drugim muškarcima, a on toga definitivno nije vrijedan. Prije no što se sve to dogodi, obrati pažnju na ova četiri znaka i ako ih prepoznaš kod svog dečka, posjedni ga za stol i obavi ozbiljan razgovor s njim. Nakon njega znat ćeš što ti je činiti.

Nikada ne govori o zajedničkoj budućnosti

Kada pokušaš s njim razgovarati o tome gdje vaša veza vodi, njemu postane neugodno, sav se unervozi i nastoji promijeniti temu. Takvi razgovori uglavnom završavaju svađom, zar ne? Ovo je jasan znak da se ne vidi s tobom u budućnosti ili ima problema koje treba riješiti prije no što vas dvoje dođete na njegov "dnevni red". Dobro razmisli želiš li s takvom osobom planirati svoj život.

Image
Foto: Pexels

Nisi mu prioritet

Jesi li primijetila da uvijek moraš čekati na njega? Doći će do tebe kada završi druženje s frendovima ili, ako mu nešto treće uleti, velika je vjerojatnost da vaš dogovor otpadne? S druge strane, ti ćeš otkazati sve, ne bi li se vidjela s njim. U zdravoj vezi, partner će poštovati tvoje vrijeme, baš kao i što ti poštuješ njegovo. Ljubavni odnos ne smije se svesti na to da jedna osoba sve podređuje drugoj, dok ta druga nije dostupna čak ni kada je ovoj prvoj teško u životu.

Image
Foto: Pexels

Ne govori ti o sebi

Čini li ti se da postavljaš puno pitanja, a da na vrlo malo njih dobiješ odgovore? Ne znaš što radi idući vikend, zbog čega mu se raspala prethodna veza i kakvo mu je bilo djetinjstvo? Ustvari, jako malo znaš o njemu. O svom partneru trebala bi znati puno više i to tako da ne pitaš puno, već ti on ima potrebu sam reći o sebi. Ako si već godinu dana s njim, a upravo si shvatila da jako malo znaš o njemu, u čemu je smisao vaše veze?

Image
Foto: Pexels

Imaš osjećaj da tražiš previše od njega

Bilo da se radi o njegovoj pažnji, vremenu ili nečem trećem, uvijek imaš osjećaj da previše od njega tražiš i da ga prisiljavaš na nešto. U zdravoj i perspektivnoj vezi ne bi se tako osjećala. Možda je vrijeme vrijeme da preispitaš vašu vezu.

Image
Foto: Pixabay