Bruno Šimleša: "Kako kreirati stvarnost"

Kako funkcionira zakon privlačnosti? Koliko su moćne naše misli? Zašto nam se događa ono što ne želimo? Postoji li sudbina?

Bruno Šimleša: "Kako kreirati stvarnost"

U četiri predavanja autor će obraditi glavne ideje iz knjige s naglaskom na njihovu primjenu u stvarnom životu. Često nam je teorija kristalno jasna, ali nam nije jasno kako tu teoriju provesti u praksu. Ponekad nam nije jasno da zaslužujemo bolje pa se nemamo motiva ni truditi. Jedna od najvažnijih ideja Umjetnosti života govori upravo suprotno − pravo da volimo i budemo voljeni stekli smo rođenjem i nitko nam ga ne može oduzeti. Naravno, ni knjiga ni predavanja ne mogu donositi odluke ni živjeti umjesto nekoga, ali mogu pružiti alate za promjenu i nadahnuće.

Kao i prijašnjih godina, druga polovica predavanja rezervirana je za pitanja publike. Radujemo se vašem dolasku i prilici da zajedno prepoznamo umjetnost života i postanemo životni umjetnici!


Naklada Ljevak poziva Vas na  4. PREDAVANJE  utorak, 16. lipnja 2015. u 19 sati CineStar Zagreb (Branimir Centar, dvorana 2)

Veselimo se Vašem dolasku!


shimmer fallback


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.