Ti si mu samo utjeha

Sumnjaš da tvoj partner i dalje pati za bivšom? Ovi znakovi to otkrivaju

Otkrivamo 8 znakova koji jasno pokazuju da on i dalje voli svoju bivšu djevojku, a tebi iskorištava samo kako bi ju prebolio

milan-popovic-FHvpa4-Fpu8-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Ljubavni odnosi komplicirana su stvar i u njih ne bismo trebali ulaziti olako. Imaju svoje uspone i padove. Jedan od najgorih trenutaka u svakoj vezi je onaj kada shvatiš da tvoj partner i dalje pati za svojom bivšom djevojkom.

Image
Strastvene noći

Seksi snovi: Što znači ako sanjaš bivšeg ili varaš partnera?

Mi žene instinktivno možemo osjetiti kada u odnosu nešto nije u redu. Ako smo iskrene prema sebi, već na početku veze možemo uočiti one male znakove upozorenja, tzv. crvene zastavice. Nitko ne bi trebao ulaziti u novu vezu prije nego se ne riješi osjećaja koje gaji prema bivšem partneru.

Muškarci ponekad nakon prekida s voljenom ženom prebrzo ulaze u novi odnos, pokušavajući tako izliječiti svoju bol i što prije zaboraviti na bivšu. U tom slučaju, nova djevojka samo je utjeha, a takav odnos u većini situacija neće uspjeti. Upravo zato, ako si u vezi nemoj ignorirati znakove koji pokazuju da tvoj partner i dalje pati za bivšom djevojkom te da nije spreman za ozbiljnu vezu s tobom.

Svaka sitnica podsjeća ga na bivšu djevojku

Ako si primijetila da često spominje bivšu djevojku i da ga puno toga podsjeća na nju, to je problematično. Primjerice, na večeri ste i u trenutku kada jelo stigne na stol on komentira kako je njegova djevojka uvijek naručivala istu hranu. Ako znaš više toga o njoj nego o njemu, to vrlo jasno pokazuje da on i dalje pati za svojom bivšom. To naprosto nije prihvatljivo.

shimmer fallback

Govori o njoj kada ste u krevetu

Prilikom intimnih odnosa zasigurno ne bi trebao spominjati druge žene, a ako spominje svoju bivšu – to je uistinu zabrinjavajuće pa dobro razmisli želiš li ostati u takvom odnosu.

shimmer fallback

On je i dalje u kontaktu s njom

Bez obzira na to je li riječ o novom poslu, napredovanju u karijeri ili pak nekoj drugoj novosti u njegovom životu, on bi to najprije trebao podijeliti sa ženom koju voli. Jesi li to ti ili je to ona?  Ako on uvijek najprije sve podijeli s njom pa tek onda s tobom, onda su stvari prilično sumnjive.  U nekim je slučajevima u redu ako ostanemo u kontaktu s bivšim partnerima, no nema potrebe da tvoj dragi svojoj bivšoj govori informacije koje bi najprije trebao podijeliti s tobom.

shimmer fallback

Sluša tužne ljubavne pjesme

Glazba koju preferiramo u određenom trenutku može puno toga otkriti o našem emotivnom stanju. Ako si primijetila da on i dalje sluša tužne ljubavne pjesme, moguće je da i dalje pati za bivšom djevojkom.

shimmer fallback

Često gleda njezin profil na društvenim mrežama

Nije zločin ako joj povremeno lajka fotografije na Facebooku, no ako joj daje lajk za svaku objavu, koliko god bila glupa ili bezvezna te si primijetila da često pregledava njezin profil – očito ju nije zaboravio.

shimmer fallback

I dalje joj kupuje poklone za rođendan

Ako joj redovno kupuje poklone za rođendan, Božić i druge prigode, i to one personalizirane, vjerojatno mu je i dalje stalo do nje. Još je gore ako joj poklanja nešto osobno, poput zajedničke fotografije s osobnom porukom. U tom slučaju, trebaš se zapitati želiš li i dalje biti u vezi s partnerom koji gaji osjećaje prema bivšoj partnerici.

shimmer fallback

Blizak je s njezinom obitelji

On i dalje posjećuje njezinu obitelj ili je s njima u kontaktu putem društvenih mreža. Razgovara o njoj s njezinom majkom ili se druži s njezinim bratom? I dalje želi biti dio njezinog života. To ti jasno pokazuje da nije spreman pustiti nju niti pak odnos koji je imao s njom.

shimmer fallback

Govori o njoj kad je pijan

Kada smo u alkoholiziranom stanju, često govorimo svašta. No često i otkrivamo svoje najdublje emocije. Ako ti kada je pijan govori o njoj ili još gore - šalje joj poruke, vjerojatno i dalje pati i nije ju prebolio, a ti si mu samo utjeha.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.