Jesi li ih uočila?

7 znakova koji otkrivaju da mu se uistinu jako sviđaš

Jesi li se ikad pitala kako prepoznati da li se nekom muškarcu sviđaš? Ako čini ove stvari, onda mu je zaista stalo

pexels-helena-lopes-2055225.jpeg
Foto: Pexels

Potraga za idealnim partnerom odnosno muškarcem koji će te voljeti baš onakvu kakva jesi može biti vrlo izazovna. Muškarci emocije izražavaju drugačije od nas žena pa je ponekad zaista teško dokučiti što im je na umu.

Image
Njemu više nije stalo

Znakovi koji pokazuju da je tvoj partner izgubio interes za vaš odnos

Ako nisi sigurna u to što frajer osjeća prema tebi, stručnjaci za odnose otkrivaju da postoje znakovi prema kojima ćeš lako prepoznati da mu se zaista sviđaš i da nema želje promijeniti te.

U nastavku pročitaj koji to znakovi pokazuju da se muškarcu sviđaš, baš onakva kakva jesi. Ako si ih primijetila, prava si sretnica!

Trudi se oko tebe

Ako te često zove kako bi provjerio kako si te je općenito zainteresiran za sve što se događa u tvom životu, to jasno pokazuje da mu se sviđaš. Ispunjava obećanja i učinit će sve što je potrebno da se ponovno vidite. Kada ste zajedno, sva njegova pažnja je fokusirana na tebe. Važno mu je da budeš sretna i trudi se da trenuci koje provodite zajedno budu značajni i zabavni.

Image

Izvor: Giphy

Želi vezu, ali te ne požuruje

Kada muškarac voli ženu, on će željeti cijelom svijetu to dati do znanja. Ipak, ako mu je uistinu stalo do tebe, onda te neće požurivati, već će čekati dok ne budeš spremna za naredni korak u vezi. Ako te zaista voli, poštivat će sve tvoje želje – kakve god one bile.

Image
Foto: Pexels

Uključuje te u svoj život

Već te je upoznao s prijateljima i obitelji? To ti jasno daje do znanja da mu je zaista stalo do tebe. S tobom dijeli sve zanimljivosti iz svoje svakodnevice jer želi da ga što bolje upoznaš. Muškarac koji te zaista voli neće te skrivati niti pak se sramiti vaše veze. On će htjeti da budeš dio njegova života i svega što se u tom životu dešava. Ako je pokazao interes za upoznavanje tvoje obitelji, to je još jedan znak koji jasno pokazuje da mu se uistinu sviđaš.

Image

Izvor: Giphy

Pokušava te impresionirati

Kada se muškarcu neka žena sviđa, on će učiniti sve kako bi na nju ostavio dobar dojam. Želi te zadiviti i pokušava biti tvoj junak. Želi ti pokazati koliko vrijedi i važno mu je da ti se svidi. Bez obzira na koje načine to čini, ako si primijetila da te pokušava impresionirati, jasno je da mu je stalo do tebe i do tvoje pažnje.

Image
Foto: Pexels

Planira unaprijed

Bez obzira na to je li kupio ulaznice za koncert koji će biti tek za nekoliko tjedana ili pak je zainteresiran za zajedničko ljetovanje, muškarac kojemu se sviđaš uvijek će planirati unaprijed vaše dejtove.  Ako si primijetila da voli planirati unaprijed, to pokazuje da s tobom misli ozbiljno i da je spreman obvezati se.

Image
Foto: Pexels

Želi da budeš sretna

Od svih znakova koji otkrivaju da mu se sviđaš, ovaj ćeš najlakše uočiti. Muškarac će učiniti sve kako bi žena koja mu se sviđa bila sretna. Ako je otkazao druženje s prijateljima samo kako bi otišao s tobom na večeru, to samo znači da mu je stalo do tebe. Trudi se pronaći načine kako da te učiniti sretnom i pokušava unijeti veselje u tvoju svakodnevicu. Interesira se za sve tvoje hobije, omiljenu hranu ili mjesta jer te na taj način želi bolje upoznati i otkriti kako da te usreći.

Image
Foto: Unsplash

Ne pokušava te promijeniti

Ako te zaista voli, onda te neće pokušavati promijeniti. Prihvatit će te sa svim tvojim manama, a tvoji nedostaci su mu simpatični i smatra da te upravo oni čine jedinstvenom i autentičnom. Uvijek se trudi da ti u njegovom društvo bude dobro i zabavno te ti često daje iskrene komplimente. Nemoj ignorirati takve male znakove jer upravo ti oni otkrivaju koliko mu je zapravo stalo do tebe i do tvoje sreće.

Image
Foto: Pexels