Vruće igre

7 stvari koje muškarci potajno žele u spavaćoj sobi (a neće ih uvijek priznati)

Seks spaja muškarca i ženu na nekoliko načina i što je najvažnije - produbljuje intimnost. No nakon nekoliko godina strast se pogubi u svakodnevnim obvezama, ali uz samo nekoliko manjih promjena moguće je opet imati eksploziju u spavaćoj sobi

kenny-eliason-N8XoKjKOT0M-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Jesi li znala da su muškarci vizualna bića i da je to najbolji put da se začine igre u spavaćoj sobi, ali i odražava strast u braku. Naravno, ovo potonje je puno važnije u kasnijim fazama ljubavne veze. Na početku romantične veze i braka strast sigurno postoji i svaki par voli provoditi vrijeme u spavaćoj sobi. Postoji ta faza u kojoj muškarac i žena ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga.

No nakon nekoliko godina, odnos se obično pretvara u smirenu luku, a onda i seks ima neke druge oblike. Tada je vrijeme da se žena zapita što muškarac želi od nje, ali i obrnuto.

Image
Ostvari svoje fantazije

Seksualna iskustva koja bi svi trebali isprobati jednom u životu

Jesi li i ti u braku u kojem seksualna intimnost više nije kakva je bila? Nema više spontanog seksa u različitim dijelovima kuće?

Ovo se događa u gotovo svim brakovima i potpuno je normalno. No to ne znači da ne postoji načini na koji se vatra može opet razbuktati. Ako želiš izgurati dosadu iz bračnog života onda možeš u nastavku pročitati što obično muškarci potajno žele od svojih supruga u seksu.

Posebno rublje je uvijek seksi

Kao što je već spomenuto, muškarci su vizualna bića. Najlakši i najučinkovitiji način da se odmah učine neke promjene je kupovina. Zamisli svog supruga kako dolazi kući s posla, otvara spavaću sobu, a ti ležiš u seksi donjem rublju! Uzbuđenje je odmah na vrhuncu! Znači vrijeme je da odeš u kupovinu ili u ladicama ormara pronađeš stvari koje dugo nisi nosila.

Image
Foto: Unsplash

Vodi ga kroz seks

Za zdrav bračni odnos je vrlo važno da par ima zdrav seksualni život, a često muškarac želi da ga žena vodi u spavaćoj sobi. Želi biti siguran da žena uživa u seksu poput njega i zato je vrlo važno da mu pomogneš. Reci mu u čemu sve uživaš, ali mu i daj detaljne upute tijekom seksa i sigurno će uživati.

Image
Foto: Unsplash

Dominacija je uvijek zabavna

Vrlo je važno da muškarac u nekim pozama osjeti da je dominantan. Ipak muškarci žude za tim jer se vole osjećati kao vođe. Zato je dobro prepustiti se uživanju i pustiti ga da se osjeća fantastično. Žena koja se prepušta svom mužu je nešto što će on poštovati i zato prepusti mu da vodi užitak.

Image
Foto: Unsplash

Brzinski seks

Muškarci vole na brzaka! Brzo je, spontano, uzbudljivo i žestoko. Stoga ako želiš ojačati strast u braku prepustiti se brzom seksu. Možda brzinski seks ujutro ili pod tušem, a može i tijekom popodneva!

Image
Foto: Unsplash

Ejakulacija može biti posebnija

I muškarci i žene imaju neke želje koje teško izgovaraju na glas. No što muškarci često ne izgovaraju na glas? Vjerojatno želi ejakulirati po tebi, ali nije možda ništa rekao. Možda ne želi govoriti jer misli da će te uvrijediti. No ideja da ejakulira na nekom dijelu tvog tijela (grudi, trbuh, leđa) je vrlo uzbudljiva za muškarce, piše Marriage.com.

Image
Foto: Unsplash

Seksi nova mjesta

Još jedna stvar vjerojatno može uzbuditi tvog supruga - da izađete iz spavaće sobe. Da, vaš krevet je odlično mjesto za seks, ali nije jedino. No drugi dijelovi vaše kuće ili stana sigurno imaju odlična mjesta za vođenja ljubavi. Kao i neka druga mjesta izvan doma. Ako je spavaća soba jedino mjesto gdje vodite ljubav u posljednje vrijeme, onda je pravi trenutak za uzbuđenja na drugim mjestima.

Image
Foto: Unsplash

Budi grublja

Jedna od vrlo jednostavnih, ali zanimljivih igra je da žena igra malo grublju igru s mužem. Muškarac se uvijek voli osjećati snažno i želi da njegov ego raste. Želi da se žena osjeća kao daj potpuno izgubila kontrolu. Zaveži ga nježno, snažno ga stisni, ogrebi ga i pokaži mu da si potpuno izgubila kontrolu zbog njegovih akcija.

Image
Foto: Unsplash