Vrijeme je za seksi trikove

Nikad dosadno: Kako začiniti stvari u spavaćoj sobi?

Ako ti je seksualni život pao u određenu rutinu, isprobaj neke od ovih trikova jer kako tvrde mnogi, upravo će ovi trikovi začiniti stvari u spavaćoj sobi

pexels-pixabay-326582.jpg
Foto: Pexels

Seks možda nije najvažnija stvar na svijetu, no bitan je za održavanje zdravog i kvalitetnog odnosa. U dugim vezama ili braku, seksualni život često padne u određenu rutinu. Iako je to posve uobičajeno, povremeno je dobro malo rasplamsati strasti i začiniti odnos s partnerom.

Image
Vruće igre

Kako poboljšati seksualni život: Jednostavni savjeti za parove

Ako si primijetila da vam je seks postao dosadan ili ti se čini kao da je to samo još jedna u nizu obaveza koje trebaš obaviti, onda je vrijeme da učiniš nešto po tom pitanju. U nastavku donosimo 7 odličnih trikova koji će ti pomoći da probudiš uspavane strasti i da začiniš svoj seksualni život s partnerom.

Provedite neko vrijeme razdvojeno

Ako ti i tvoj partner puno vremena provodite zajedno, onda i ne čudi da vam je seksualni život postao rutina. Ponekad je dobro provesti neko vrijeme odvojeno kako biste postali željni jedno drugog. Otiđi sama u šetnju ili na kavu s prijateljicama. Kada se malo udaljite i provedete neko vrijeme razdvojeno, svatko u nekoj svojoj rutini, biti će vam mnogo zabavnije i uzbudljivije kada opet budete zajedno.

Image

Igrajte igrice

Pretvaranje seksa u igru jedan je od najstarijih, ali i provjerenih trikova koji gotovo uvijek funkcioniraju. Seksi igrica zaista je mnogo, no budite maštoviti i nastojte pronaći nešto što će funkcionirati za vas dvoje. Tu su klasične seksi igrice poput seksi pokera ili igranja uloga, no mnoštvo je i drugih zanimljivih izazova u kojima se ti i tvoj partner možete okušati. Primjerice, možete svaki tjedan voditi ljubav na nekoj novoj lokaciji ili pak istraživati sve čari predigre. Takvi će izazovi pretvoriti vaš seksualni životu u mnogo zabavniju aktivnost u kojoj ćete oboje uživati.

Image

Zajedno pogledajte erotske filmove

Gledanje erotskih filmova još je jedan od dobrih starih trikova koji su vrlo učinkoviti i koji u nama bude želju za intimnošću i seksom. Zajedno s partnerom pogledaj filmove s vrućim scenama i dobrim ljubavnim pričama i to će se zasigurno pozitivno odraziti na vaš libido.

Image

Isprobajte seks u toku dana

Ne želiš li da vam seks bude rutina, onda je važno uvesti neke promjene. Primjerice, umjesto da vodite ljubav navečer, isprobajte brzinski seks u toku dana – u pauzi od posla. Sama činjenica da ste izašli iz normalne rutine i učinili nešto novo i uzbudljivo će vas oraspoložiti i probuditi uspavane strasti.

Image

Uživite se u uloge

U onim danima kada ti se seks čini kao najmanje važna stvar na svijetu, pokloni sebi seksi rublje i pokaži ga svom partneru. To bi vas oboje moglo oraspoložiti. Tvoj partner će uživati, a ti ćeš se osjećati mnogo samouvjerenije. Možete napraviti i dodatan korak te isprobati igranje seksi uloga. Primjerice, možeš odjenuti seksi kostim učiteljice, medicinske sestre ili pak se možete praviti kao da se ne poznajete. Kako otkrivaju seksolozi, igranje takvih 'seksi uloga' pomaže mnogim parovima kada je riječ o seksualnim odnosima.

Image

Razgovarajte o seksu

Kod svakog je odnosa iskrena i otvorena komunikacija jedan od ključnih faktora za uspješnost veze. Važno je da možeš otvoreno razgovarati s partnerom o svemu pa tako i o seksu. Razgovarajte o problemima, reci mu koje su tvoje želje i potrebe, kao i što ti se kod seksa sviđa, a što ne. Na taj ćete način postati puno intimniji te oboje moći istinski uživati u svom seksualnom odnosu.

Image

Ubacite seks u svoj raspored

Svi danas živimo užurbanim tempom i ponekad je naprosto nužno seks ubaciti u raspored. Možda ne zvuči uzbudljivo, no zapravo može biti izuzetno korisno. Označite datum na svom kalendaru, dodajte u 'to-do' listu ili razgovarajte o tome tijekom doručka. Najvažnije od svega je da pronađete vremena jedno za drugo i da budete uzbuđeni radi toga što ćete biti zajedno. Osim toga, uvrštavanje seksa u raspored daje vam dovoljno vremena da se pripremite za predigru, ali i da u svoju seksualnu rutinu implementirate sve nove stvari i izazove koje želite isprobati.

Image