Male stvari

Ako tvoj partner čini ove stvari, prava si sretnica - istinski te voli

Pronaći idealnog partnera nije lako, a danas ti otkrivamo šest malih stvari koje će muškarac učiniti samo za ženu koju istinski voli

pexels-helena-lopes-2055222.jpeg
Foto: Pexels
Play logo

Život je pun uspona i padova. Svatko ima neke svoje snove, želje i ciljeve. Kad je o ljubavi riječ, svi maštamo o tome da pronađemo nekoga s kime ćemo provesti život. Osobu koju ćemo voljeti i koja će voljeti nas.

Play logo
Image
Veza i najbolje prijateljstvo

Treba li partner biti i najbolji prijatelj? Evo što misle stručnjaci

Ljubav se u različitim kulturama definira na različite načine, no uvijek je pravi odgovor na sve životne probleme. Iako svatko od nas izražava emocije na svoj jedinstven način, kao ljudska bića svi imamo neke slične obrasce putem kojim iskazujemo ljubav prema drugome.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

O tome kako muškarci izražavaju svoje duboke emocije prema ženi koju istinski vole provedena su brojna istraživanja. Znanstvenici su uočili kako postoje neke zajedničke poveznice odnosno stvari koje će svaki muškarac učiniti za ženu koju voli.

Play logo

U nastavku ti otkrivamo šest stvari koje će većina pripadnika muškog spola napraviti samo za onu ženu do koje im je istinski stalo. Ako si ih uočila, prava si sretnica!

Ne boji se pokazati svoju ranjivost

Činjenica je kako muškarci teže pokazuju emocije jer ih društvo oduvijek uči da budu muževni i bezosjećajni. Iskazivanje emocija je znak ranjivosti, no ako ti je tvoj partner bez imalo srama otvoreno pokazao što osjeća prema tebi, to znači samo jedno – da te istinski voli.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Play logo

Svaki dan vidi ljepotu u tebi

Nažalost, u današnjem društvu ideali ljepote i dalje su prilično iskrivljeni i posve nerealni. Muškarac koji istinski voli svoju ženu vidjet će njezinu ljepotu svake sekunde svakog dana, čak i onda kad je ona u svom najgorem izdanju. On će cijeniti tvoje savršene nesavršenosti jer upravo je to ono što te čini jedinstvenom.

shimmer fallback

Spreman je žrtvovati se za tvoju sreću

Egoizam je evolucijski ugrađen u ljudsku prirodu, no prava ljubav potiče nas da prevladamo tu ne baš tako pozitivnu osobinu. Muškarac koji voli svoju ženu bit će spreman za nju učiniti apsolutno sve pa i žrtvovati se za njezinu sreću. Svaka žrtva, ma koliko mala, izraz je ljubav. Obrati pažnju na sitnice.

shimmer fallback

Podržava te u svemu što radiš

Ako te partner istinski voli, onda će te podržavati u svemu što radiš. Bit će tvoj najveći navijač i veselit će se svim tvojima uspjesima. Tvoj uspjeh je i njegov uspjeh. Muškarac koji voli ženu neće se s tobom natjecati, već će biti uz tebe i u teškim i u lijepim trenucima i poticati te da ganjaš svoje snove. Čak i u onim trenucima kada možda neće odobravati ili shvaćati ono što radiš, on će biti uz tebe. Bit će tvoja najveća podrška i tvoj najveći obožavatelj.

Play logo
shimmer fallback

Bori se za tvoju ljubav

U svakom odnosu se povremeno mogu pojaviti problemi. Ako te partner voli, borit će se za tebe i za tvoju ljubav bez obzira na sve. Bit će spreman pristati na kompromise samo kako bi ostao uz tebe jer zna da je vaša ljubav ono za što se vrijedi boriti.

shimmer fallback

Obraća pažnju na male stvari do kojih ti je stalo

Možda je riječ o nekim malim ili čudnim stvarima koje te usrećuju, a on ih je primijetio. Primjerice, možda te često iznenađuje buketom cvijeća jer zna da voliš držati cvijeće u vazi. Obraća pažnju na sve one sitnice za koje zna da će ti izmamiti osmijeh na lice i iskoristit će ih da ti uljepša dan u onim trenucima kada ćeš se tome najmanje nadati.

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.