Kada temperature porastu

Vrućine i igre pod plahtom? Stručnjaci kažu DA- uz ove trikove

Otkrivamo ti 5 trikova koji će ti uvelike olakšati seksi igrice čak i tijekom onih najtoplijih ljetnih dana

sharon-mccutcheon-tkkAzITbfP8-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Iako volimo ljeto, ono sa sobom donosi i mnogima nepodnošljive vrućine. Usred toplinskih valova kada razmišljamo jedino o tome kako se rashladiti, malo kome na pamet padaju stvari poput seksa.

Image
Recimo im doviđenja!

5 mitova o seksu koje treba zauvijek raskrinkati

Seks usred vrućina nije pretjerano zabavan, već je ljepljiv i iscrpljujuć što mnogima nije pretjerano privlačno. Ipak, kod mnogih je tijekom ljeta libido jači, a visoke temperature ne bi ti smjele biti prepreka da uživaš u vođenju ljubavi s partnerom.

Mnoštvo je savjeta i trikova koji ti zapravo mogu uvelike olakšati pa i poboljšati seks usred vrućina. Neke od najboljih donosimo u nastavku.

Ispod tuša

Kada temperature vani porastu iznad 30, seks ispod plahti ne dolazi u obzir. Vruće seksi igrice mogu se odvijati i ispod osvježavajućeg tuša. Najbolje od svega je što ćete završiti čisti, rashlađeni i zadovoljni.

Image
Foto: Unsplash

Poze su bitne

Neke seks poze nisu najbolji izbor za vrućine, no postoje i one koje će olakšati cijeli 'proces'. Dobar izbor su one gdje tijela nisu posve priljubljena jedno uz drugo, poput 'doggy' poze. Možete isprobati i seks u stojećem položaju, uz hladni zid. U tom položaju tijela nisu toliko isprepletena pa je više prostora i za disanje, u usporedbi s klasičnom misionarskom pozom.

Image
Foto: Pexels

Iskoristite ventilator

Tijekom ljeta seks je najbolje obaviti odmah ujutro ili pak kasnije navečer, kada se temperature malo spuste. Kako bi vam bilo ugodnije, otvorite širom prozore, upalite ventilator, skinite odjeću i krenite u akciju.

Image
Foto: Unsplash

Eksperimentirajte s ledom

Voliš li eksperimentirati kada je seks u pitanju, ljetne vrućine savršena su prilika da isprobaš nešto novo. Primjerice, u svoju seks rutinu možete uključiti igrice s ledom koji će vas istovremeno rashladiti, ali i uzburkati strasti.

Image
Foto: Pexels

Seks na mramornom podu ili nekoj drugoj hladnoj površini

Ljeti je bolje izbjegavati seks u krevetu, a to je odlična prilika i da malo začinite svoju seks rutinu te da uvedete neke novitete. Seks na novim lokacijama može biti vrlo uzbudljiv i zanimljiv. Primjerice, imaš li negdje u stanu mramorni pod, pločice ili bilo koju drugu površinu koja je hladna, to je savršen izbor za seks usred ljetnih vrućina.

Image
Foto: Pexels