Čuju li se to svadbena zvona?

Ovi suptilni znakovi otkrivaju da bi te dečko uskoro mogao zaprositi

Ako se pitaš planira li te tvoj dečko zaprositi, obrati pažnju na njegovo ponašanje. Ovi znakovi otkrivaju da je prosidba na pomolu

pexels-jesus-arias-2894864.jpg
Foto: Pexels

Danas imamo sve veći broj parova koji iz različitih razloga umjesto braka biraju život u izvanbračnoj zajednici. Društveni trendovi se mijenjaju i nije uvijek nužno slijediti tradicionalne puteve ili pak se uklapati u određene obrasce. Međutim, još uvijek je puno onih parova koji se odlučuju za tradicionalni put te se planiraju vjenčati sa svojim partnerom.

Image
Budi spremna

Veza pred prekidom: Ovi znakovi pokazuju da bi te partner mogao ostaviti

Brak je logičan korak u vezi, a brojne žene maštaju o svom vjenčanju. Ako si u ozbiljnoj vezi, sigurno si barem jednom razmišljala o ulasku u brak, a možda ste ti i tvoj partner već i načeli tu temu.

No, vjenčanju prethode zaruke, a nije tajna da je prosidba prilično težak zadatak za svakog muškarca. Ako se pitaš planira li te tvoj dečko zaprositi, obrati pažnju na njegovo ponašanje. Određeni znakovi zapravo će ti otkriti da bi se uskoro mogla dogoditi prosidba, a neke od njih otkrivamo ti u nastavku:

POGLEDAJ VIDEO: Joga za opuštanje

Stalno govori o zajedničkoj budućnosti

Muškarac koji je zainteresiran za brak, razmišljat će o vašoj zajedničkoj budućnosti. Ako si primijetila da često spominje neke buduće planove ili ti postavlja pitanja o tome gdje se vidiš za nekoliko godina, to bi mogao biti znak da sprema prosidbu. Možda je fokusiran na neka malo dublja pitanja i ozbiljnije teme, kao što su zasnivanje obitelji i kupnja kuće. On će vjerojatno s tobom razgovarati o takvim stvarima jer želi biti siguran da oboje želite isto i da ste na istom putu.

Image
Foto: Pexels

Često ti djeluje kao da je nervozan

Prosidba nije mala stvar, a za mnoge je muškarce to jedan od najnervoznijih trenutaka u njihovom životu. Tvoj će dečko vjerojatno djelovati zabrinuto ili nervozno ako te uskoro planira zaprositi. Uz nervozu i tjeskobu, možda ćeš primijetiti i druge male promjene u njegovom ponašanju. Velike su šanse i da će ti često govoriti koliko te voli i koliko mu značiš. Svaki muškarac koji prolazi kroz 'fazu prosidbe' bit će malo ranjiviji nego inače stoga se pobrini da zna da i ti osjećaš isto i da ti je do njega stalo.

Image
Foto: Pexels

Uvijek je dotjeran

Ako tvoj partner razmišlja o prosidbi, moguće je da će malo više pažnje posvećivati svom izgledu. Možda će uložiti u novu garderobu ili će više biti fokusiran na svoju njegu kako bi izgledao što bolje kada dođe do tog velikog trenutka.

Image
Foto: Pexels

Planira romantično putovanje

Uobičajeno je da muškarci zaprose kada su na odmoru sa svojim dragim osobama. Ako planira romantično putovanje samo za vas dvoje na nekoj egzotičnoj lokaciji ili u romantičnom europskom gradu, to bi mogao biti još jedan znak da se sprema postaviti ti to važno pitanje.  

Image
Foto: Pexels

Počeo je štedjeti

Činjenica je da su vjenčanja skupa, a skupo je i zaručničko prstenje. Ako primijetiš promjene u njegovim navikama vezanima uz štednju, možda se sprema kupiti prsten. Ovisno o životnom stilu i preferencijama tvog partnera, njegove navike trošenja mogle bi signalizirati da je prosidba na pomolu. Na primjer, ako inače često odlazite u restorane, a sad si primijetila da radije bira večeru kod kuća, možda na taj način samo pokušava uštedjeti za vjenčanje.

Image
Foto: Pexels