Budi spremna

Veza pred prekidom: Ovi znakovi pokazuju da bi te partner mogao ostaviti

Nisi li sigurna u kojem smjeru ide vaša veza, postoje određeni znakovi koji signaliziraju da bi moglo doći do prekida

pexels-mirac-sendil-8692425.jpg
Foto: Pexels

Gledano izvana, gotovo je uvijek jasno da je određena veza pred prekidom. Ili, ako pogledaš unatrag svoje propale veze, sigurno sada znaš koje stvari u tim odnosima nisu funkcionirale. Međutim, kada smo u vezi, često previdimo određene stvari i signale, a onda na kraju završavamo sa slomljenim srcem.

Image
Savjeti stručnjaka

Izdaja koja najviše boli: Što učiniti kada otkriješ da te partner vara?

Ako ti onaj 'unutarnji glasić' govori da nešto nije u redu, nemoj zanemarivati svoju intuiciju. Nisi li sigurna u kojem smjeru ide vaša veza, postoje određeni znakovi koji signaliziraju da bi moglo doći do prekida stoga ih nemoj ignorirati.

shimmer fallback

Prema mišljenju stručnjaka za veze, ovo je deset najčešćih znakova koji pokazuju da bi te partner mogao ostaviti u bliskoj budućnosti:

  • Osjećaš da nešto nije u redu - ovo je jedan od najčešćih znakova koji pokazuju da između vas dvoje nešto ne štima. Ako on ne želi razgovarati o problemima koji vas muče, velike su šanse da je veza pred prekidom.
  • Sve drugo mu je važnije od tebe – ako je prestao brinuti o tebi i tvojim potrebama, to je znak da mu nije stalo i da te vjerojatno planira ostaviti.
  • Vaš seksualni život više ne postoji – kvalitetan seksualni život indikator je zdrave veze. Ako on nije zainteresiran za seks, to je jako loš znak.
  • Smeta mu ako tražiš pažnju – čini ti se kao da ga nervira činjenica da želiš pažnju, seks ili samo malo romantike.
  • Samo ti ulažeš trud u vaš odnos – u zdravom odnosu oba partnera se ravnopravno trude oko svoje veze. Ako je sav trud na tebi, takva veza nema smisla.
  • Sumnjaš da te vara – ako si primijetila da se više dotjeruje kada ide van ili si ga možda čak i uhvatila kako se dopisuje s drugim ženama, velika je vjerojatnost da će te ostaviti, prije ili kasnije.
  • Više je loših dana nego onih dobrih – ovo je najočigledniji znak da je veza nezdrava.
  • Više te ne uključuje u svoje buduće planove – kada ste tek započeli vezu, razgovarali ste o budućnosti, o braku i djeci, no sada ti se čini kao da mu te teme više nisu interesantne. To je vjerojatno zato jer te više ne vidi u svojoj budućnosti.
  • Stalno se svađate – ako je stalno bijesan ili te optužuje za stvari koje nisi učinila pa vaša veza liči na bojno polje, vjerojatno pokušava smisliti razloge za prekid.
  • Ne možete se složiti oko važnih životnih odluka – ako ne dijelite iste ili slične životne vrijednosti ili se vaša mišljenja oko važnih životnih odluka razlikuju, vaša je veza vjerojatno osuđena na propast.

POGLEDAJ VIDEO: Kako lakše reći 'ne' i prihvatiti odbijanje?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.