5 stvari koje trebaš osigurati želiš li imati dobar seks

Savjeti i trikovi koji će ti poboljšati seksualni odnos

5 stvari koje trebaš osigurati želiš li imati dobar seks

Kad je u pitanju seks, praksa nije dovoljna da bi on bio savršen.

Da bi seks bio odličan, potreban je trud oba partnera i vrlo je važno biti fokusiran. Ako ti misli tijekom vođenja ljubavi budu vrludale uokolo onda teško da će vam seks biti fantastičan. Treba se znati prepustiti i uživati u tom posebnom trenutku.

Želiš li poboljšati svoje seksualno iskustvo, u nastavku ti otkrivamo nekoliko odličnih savjeta.Foto: Unsplash


Uspori i uživaj u trenutku

Ako si s partnerom već neko vrijeme u vezi ili braku, onda bi svakako trebala naučiti usporiti i prepustiti se trenucima vođenja ljubavi. Nije važan samo orgazam, već i sve ono što se dešava prije postizanja samog vrhunca. Stoga nauči uživati u svakom poljupcu i dodiru.


Nauči ga kontroli

Muškarci sa seksom vrlo često vole ubrzavati stoga ga nauči kako da se kontrolira i nemoj mu uvijek dopuštati da on dominira. Ponekad žena mora preuzeti stvari u svoje ruke.


Image

Seks je poput plesa

Često na seks gledamo kao na nekakvu mehaničku radnju, no to uopće ne bi trebalo biti tako. Probaj razmišljati o seksu kao o plesu kod kojeg svaki pokret između partnera mora biti usklađen. Nemoj sve činiti automatski i budi otvorena za nove doživljaje i iskustva.


Daj mu do znanja kako funkcionira tvoje tijelo

Muškarcima ponekad treba pokazati kako funkcionira žensko tijelo i voditi ga prilikom vođenja ljubavi, osobito želiš li postići orgazam. Detaljno mu opiši što voliš, pokaži mu gdje je klitoris i ako je potrebno, daj mu instrukcije kako da te dovede do vrhunca.  


Potrudi se

Imaš li problema s postizanjem orgazma, imaj na umu da se i sama moraš malo potruditi da bi uživala tijekom seksa. Ne možeš samo ležati i prepustiti njemu da sve čini sam te očekivati da ćeš doći do vrhunca. Isprobavajte poze koje ti odgovaraju i u kojima ti je ugodnije.  
Dakle, ponekad se za seks treba malo potruditi da bi on bio bolji i da bi oba partnera u njemu uživala.


Image